top of page

Vurderer du å bli kunde? Dette kan være nyttig om vår startpakke og våre abonnement-tjenester:

Oppdatert: 25. apr.

Er du en av de som har sett på våre medlemskap og synes det er vanskelig å vite hva du skal velge? Da er du ikke alene. De fleste som kontakter oss synes det er vankelig å vite hva som er best for dem. Derfor lager vi nå denne guiden som vi kan sende til nye potensielle kunder og som kanskje kan hjelpe deg som ikke enda er kunde, lettere forstå hva som kan lønne seg for deg. Ikke minst er det viktig for oss at du forstår at vi er en matchmaking light tjeneste, laget som et alternativ til datingsidene. Vi headhunter ikke kandidater og du introduseres kun til medlemmer vi allerede har i databasen vår, eller som registrerer seg i databasen vår i tiden du er kunde hos oss.Har du høye krav? Da er dette smart å tenke over.


Som nevnt er vi en matchmaking light tjeneste. Hos oss blir du introdusert til single som har det bra med seg selv, vet hva de er ute etter og er klare for en fin relasjon. Har du veldig høye krav eller spesifikke ting som er viktig for deg, kan det hende at du bør vurdere en helhetlig matcmakingtjeneste eller headhunting tjeneste fremfor oss. Da kan vi anbefale tjenestene https://matchmore.info/ eller https://ekterelasjoner.online/ disse har større vekt på rekruttering og headhunting av kandidater.


MatchMe Start den beste plassen å starte.


De fleste som setter i gang en kunderelasjon hos oss kjøper vår startpakke. Dette fordi de synes det er fint å teste hvordan det hele fungerer med ekstra oppfølging inkludert. Startpakken gir deg det samme hver måned som vårt standar medlemskap men i en måned får du testet ut hvordan det er å være Pluss kunde og hva forskjellen innebærer der i forhold til de digitale introduskjonene.


Forskjell på hvordan introduksjonene holdes ut i fra pakken du har.


Vi har hatt en stor endring i form av registreringer de siste årene og gjennomsnittsalderen har rast fra 55 år i 2019 til 40 år i 2024.


Vi har nå flest single i 35-45 år alderen, med en delt andreplass mellom single i 25-35 års alderen og single i 45-55 års alderen. På tredjeplass er kvinnene i alderen 55-65 mens den siste gruppen er kvinnene som er over 65 år og kvinnene som er under 25 år.


De fleste av våre kunder trives godt med vår standar måte å bli introdusert.


Du møter opp til introduksjon, blir introdusert via introduksjonsansvarlig, dere får et tema som dere skal snakke om, og 15 min alene i møterommet. Etter 15 min kommer introduksjonsansvarlig inn, avbryter møte og begge parter fyller ut et skjema for å vise om de har blitt nysgjerrige på å bli kjent med den som de har blitt introdusert til.


Men for noen kunder er det å være Pluss kunde noe de ønsker å trives bedre med.


Introduksjonene foregår på samme måte, men du blir ikke introdusert til flere etter hverandre samme dag. Du har også et møte med matchmaker i møterommet etter introduksjonen for å snakke litt om hva du tenker, føler og bli enige sammen med matchmaker om veien videre med kandidaten. Denne måten å bli introdusert på gir en mer ro i introduksjonmetoden og skaper oftere bedre matcher raskere fordi matchmakeren får mer innblikk i tankene og følelsene til kunden.


Har du noe du lurer på?


Vår medlems og systemansvarlig Helena er alltid tilgjenngelig til å svare på dine spørsmål. Så send henne en mail hvis det er noe som helst du lurer på.


Du kommer i kontakt med Helena på helena@matchme.no hun svarer som regel i løpet av 24 timer i ukedagene avhengig av når du sendte henne en mail. Du kan også sende mail til hele teamet via hei@matchme.no hvis du ønsker det.

226 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page