top of page

VÅRE MATCHMAKERE OG INTRODUKSJONSANSVARLIGE

Med lidenskap for gode og langvarige relasjoner

Våre matchmakere tar seg av deg som kunde og passer på at du blir introdusert til kandidater som matcher deg.  Når du blir betalende kunde hos oss knyttes du opp mot en matchmaker og får dermed din egen kontaktperson hos oss. Velger du et medlemskap med mer oppfølging inkludert blir du også godt kjent med din matchmaker. Du må gjerne kontakte oss med ønske om matchmaker, før du bestiller for å sikre deg at hun eller han har ledig kapasitet og kan bli din matchmaker.  

Ane Sideri Hagen

Ane er vår grunnlegger og matchmakingansvarlig og kandidater blir tatt vare på. Hun er med i alle  prosessene ved å bistå de andre matchmakerne med det de måtte trenge hjelp til.  Ane har også opplæringen med alle nye matchmakere og passer på at MatchMe Metoden blir forstått og opprettholdt.  

Copy of profilbilde ekspempler.png

Maren Magnus

Maren har vært en pådriver for single i Stavanger i mange år. Hun har arrangert singel treff og vært aktiv i singel grupper for å skape god stemning og få single til å treffes. Hun ble utdannet Matchamker i 2017 gjennom Matchmaking Akademiet og benytter nettverket hun har bygget seg opp til å finne gode matcher i tillegg til vår egen database. Vi er veldig glade for å ha fått Maren med på laget og det er kundene våre også. 

Anita Kolloen

Anita er administrator i en av norges største singelgrupper på Facebook, og har dermed hatt kontakt med single i mange år. Matchmaking er derfor ikke noe hun har utdannelse innenfor, men hun har enorm yrkeserfaring. Anita er positiv og engasjert og får kundene våre til å føle seg sett og verdsatt. 

Robin Wiksten

Robin er vår fantastiske Eventansvarlig. Han arrangerer introduksjonene og MatchMe Mixerne i Oslo og har stor lidenskap for mellom menneskelige relasjoner og det å skape connections i virkeligheten. Som så absolutt er konseptet vårt og det vi ønsker å skape. 

IMG_20230310_182121_783.jpg

Bli en del av Teamet? 

Har du et brennene ønske om å hjelpe single finne sin match? Tenker du at matchmaking kan være spennende å jobbe med deltid eller heltid? Hos oss jobber du på oppdrag med ansettelse i period du jobber for oss. Du trenger ikke ha eget selskap eller være selvstendig næringsdrivende. 

 

Ta kontakt på info@datingsolutions.net for mer informasjon og en samtale om hvordan dette fungerer.

Kolleger jobber sammen
bottom of page