top of page

Hva skiller vår tjeneste fra f.eks datingsidene der ute? 

Våre kunder og kandidater.

Hvis du er registrert på en eller flere datingsider vet du at kvalitet er bedre enn kvantitet når det kommer til det å finne noen som matcher. Nå er det ikke slik at vi mener våre single er bedre enn andre single, vi har bare spesialisert oss på visse kriterier som må være på plass for at du skal kunne være kunde eller kandidat hos oss. Våre kunder og kandidater er ganske like når det kommer til livsstil og levesett. De har også ganske grunnleggende lik økonomi, kariere fokus etc.  Vi jobber kun for kvinner. Er du mann eller lesbisk kvinne kan du registrere deg gratis som kandidat. 

VÅRE KUNDER

Våre kunder er kvinner som har det bra med seg selv og livet de lever. De er økonomisk over gjennomsnittet, har jobber de trives med, har gode relasjoner rundt seg og har en trygghet i seg selv med tanke oå hvem de er og hva de ønsker seg.  Når du som kandidat blir introdusert til en av våre kvinner vet du at dette er en kvinne som vil inneha de kvalitetene du ser etter og som vil det samme for relasjonen som du selv ønsker.  

Kvinnene som ansetter oss har ikke lyst eller tid til å lete etter en partner på egenhånd. De er opptatt med å leve et godt liv og bruker heller tiden sin på andre opplevelser enn å trykke gjennom profiler på datingsider. 

De ønsker heller ikke å gå på masse dater for å finne ut av hvem noen er, men betaler heller oss for å finne ut av hvem han eller hun er før de blir introdusert. Da er det bare kjemien som gjenstår å se på og det føles utrolig tidsbesparende og trygt. 

VÅRE KANDIDATER

Våre kandidater er menn og lesbiske kvinner som vi enten har headhuntet til en av våre kunder, eller som har registrert seg på egenhånd og blitt godkjent som kandidat. 

Som med våre kunder er det viktig for oss at du som skal bli matchet av oss har det bra med deg selv, vet hvem du er og vet hva du vil.  

Du må som våre kunder også ha god og ordnet økonomi. 

Utenom dette er din personlighet noe unikt som vi setter pris på og som defintivt ikke hindrer deg i å kunne finne en match via oss. Våre kunder er like forskjellige som vi mennesker er forskjellige og det er ikke slik at vi har en viss type personligheter som kunder, selv om det er mange likhetstrekk. 

Det viktgiste for oss er at du er ærlig om hvem du er og hva du søker etter.  Du må stole på prosessen og være modig nok til å overlate en så viktig del av ditt liv til noen andre.  

Det kan virke veldig skremmende, men fordi vi ser hvilke fantastiske relasjoner som skapes på denne måten, og fordi vi får så mange positive tilbakemeldinger på matchene vi gjør, så anbefaler vi virkelig alle som har det bra med seg selv å ta sjansen og lage en profil hos oss. 

Fotokredit: Andrea Rocha Photography

bottom of page