Gold and Black New Year Cheers 2021 Instagram Post Template_edited.jpg

Hei!

Hjertelig velkommen til MatchMe og tjenesten jeg stolt har drevet frem siden 2012. Jeg heter Ane Sideri Hagen, og jobber fulltid med å hjelpe single finne den rette for seg. Jeg medvirker regelsmessig i artikler og TV programmer om dating og blir ofte omtalt som den mest profilerte matchmakeren Norge har.

 

På denne siden vil du få vite litt mer om MatchMe sin historie og hvorfor jeg mener MatchMe Metoden er den beste matchmaking metoden pr dags dato. Både i Norge og internasjonalt. 

MatchMe fra 2012 til i dag. 

MatchMe ble startet i 2012 mens jeg tok min Matchmakingutdannelse og ble senere lansert offisielt under mitt første selskap GetLove AS. I 2015 inngikk jeg et samarbeid med en Coach slik at det ble både Matchmaking og Datingrådgiving i konseptet og vi endret navn til Kongruent. I 2016 utvidet vi fra Stavanger til Oslo, med både kontorer og ansatte og fra Matchmakingselskap ble Kongruent mer ett datingselskap. Det ble arrangert First Date Middager i Stavanger og Oslo og vi planla Speed Dating og andre eventer for single. Kongruent ble i 2017 kjøpt opp av Vidar Tollefsen som i dag drifter konseptet som Venus & Mars med de endringene han har gjort siden da. 

Jeg gikk tilbake til den mer personlige matchmakingtjenesten jeg hadde startet i 2012 og utviklet den over 2 år til det som i dag er MatchMe Metoden.  Fra 2019 har MatchMe Metoden vist seg å være en metode som i mye større grad enn andre tjenester skaper forhold som varer. Dette fordi det bygges opp en sterkere kunderelasjon med jevnlig oppfølging. Oppfølgingen foregår ikke bare i letefasen og datingfasen men også når parene er blitt kjærester. 

Høsten 2022 har vi gjort det enklere for deg som kunde å bestille det som passer til deg av leting og oppfølging. Enten med en gang, eller utover i kundereisen. Vi ønsker å lettere kunne vise deg som kunde hva det er du bestiller og hva det er vi gjør for deg når du er kunde. Med MatchMe Start har også alle en mulighet til å teste vår metode til en rimeligere pris og få en smakebit på hvordan vi jobber. 

I dag er vi 3 stykker som jobber for MatchMe - Jeg som er Matchmakingansvarlig og foreløpig eneste Matchmaker. Helena som er systemansvarlig og passer på at systemet fungerer som det skal, og Maria som er vår kunde og kandidat ansvarlig. Hun passer på at vi har informasjonen vi trenger fra kunder og kandidater og at vi følger de godt opp.  Vurderer du å benytte deg av vår tjeneste som kandidat eller som kunde så sjekk gjerne siden vår om våre single: 

Kontakt.

Min mail inboks er alltid åpen. Du kan også bestille et møte via nettsiden for å få mer informasjon. 

For å komme i kontakt med oss på generelt basis eller for noe so har med kontoen din å gjøre: