top of page

Vi som jobber hos Matchme og de som bruker MatchMe.

Vår historie og våre kunder

Gold and Black New Year Cheers 2021 Instagram Post Template_edited.jpg
317468555_470318378347467_3420791974179200670_n_edited_edited.jpg

MatchMe sin historie.

MatchMe var navnet på Ane Sideri Hagen sitt første matchmakingkonsept som hun startet i 2012. Hun opprettet det konseptet mens hun tok sin Matchmakingutdannelse for å teste ut hvordan matchmaking fungerte.

 

I 2015 inngikk hun et samarbeid med en Coach slik at det ble både Matchmaking og Datingrådgiving i konseptet og de endret navn til Kongruent. Kongruent ble i 2017 kjøpt opp av Vidar Tollefsen som i dag drifter konseptet som Venus & Mars med de endringene han har gjort siden da. 

Ane Sideri Hagen  gikk tilbake til den mer personlige matchmakingtjenesten hun hadde tidligere og tok tilbake det orginale navnet på tjenesten og det orginale konseptet.  

 

Men så kom COVID og snudde verden på hode. Når møter i virkeligheten ble byttet ut med digitale møter, måtte vi også endre vår introduksjonsmåte, som igjen førte til en positiv endring i vårt konsept. 

Våre LIVE digitale introduksjoner har blitt en stor suksess og er nå kjernen i vårt konsept.

En introduksjonsmetode som skaper mer realistiske forventninger, og mindre kompliserte møter mellom våre single. 

 

Samtidig har vi opprettholdt Ane Sideri Hagen sin metode når det kommer til sammensetningen av matcher, som gir kundene en trygghet når det kommer til hvem de blir intodusert til. 

Ane sin ordinære matchmakingtjeneste hvor matchmakingen og oppfølgingen er hovedessensen i tjenesten finner du her: 

Ekterelasjon.png

Våre single.

Våre single er foroverlente single. De har det bra med seg selv og livet de lever, og er ikke der at de MÅ ha en kjæreste for at livet skal føles bra. De ønsker å møte noen som de har det skikkelig hyggelig sammen og hvor en relasjon blir en bonus på et fra før godt liv. 

 

Våre single liker å date, men de benytter seg av oss for å sikre seg positive datingopplevelser med noen som potensielt kan være en match.  

 

Våre kunder setter pris på å ha noen som jobber for dem som kan ta for seg sorteringen og kvalitetsikringen slik at de kan føle seg tryggere i prosessen. Både før, under og etter en date.

Våre kandidater er menn eller lesbiske kvinner som er klare for en fin kjæreste eller en livspartner. De er på en god plass i livet og ønsker som våre kvinner å treffe noen som de kan ha hyggelige opplevelser med . En bonus i et allerede fint og godt liv. 

Digital lesing
bottom of page