top of page

Vi som jobber hos Matchme og de som bruker MatchMe.

Vår historie og deres historie

Gold and Black New Year Cheers 2021 Instagram Post Template_edited.jpg

MatchMe sin historie.

MatchMe ble startet i 2012 av Ane Sideri Hagen, mens hun tok sin Matchmakingutdannelse.  Konseptet ble senere lansert offisielt under hennes første selskap GetLove AS. I 2015 inngikk hun et samarbeid med en Coach slik at det ble både Matchmaking og Datingrådgiving i konseptet og de endret navn til Kongruent.

 

I 2016 utvidet de fra Stavanger til Oslo, og fra Matchmakingselskap ble Kongruent et Datingselskap. Det ble arrangert First Date Middager i Stavanger og Oslo og vi planla Speed Dating og andre eventer for single. Kongruent ble i 2017 kjøpt opp av Vidar Tollefsen som i dag drifter konseptet som Venus & Mars med de endringene han har gjort siden da. 

Ane Sideri Hagen  gikk tilbake til den mer personlige matchmakingtjenesten hun hadde startet i 2012 og utviklet den over 2 år til det som i dag er MatchMe 2.0. 

 

En tjeneste for kvinner som ikke ønsker å bruke tid på å lete selv, og som ønsker positive datingopplevelser og positive relasjoner. 

 

For våre BASIS og PLUSS kunder er langvarige relasjoner i fokus og MatchMe metoden benyttes når matchingen foregår. Dette for å sikre at kunde og kandidat innehar de egenskapene som må til for at de vil kunne trives i hverandres selskap over tid.

Fra 2019 har MatchMe Metoden vist seg å være en metode som i mye større grad enn andre metoder skaper forhold som varer.

 

Høsten 2022 lanserte vi Digitale Introduksjoner som vår introduksjonsmetode, for å skape mer realistiske forventninger og mindre kompliserte møter mellom våre single. 

Våre single.

Våre single er foroverlente single. De har det bra med seg selv og livet de lever, og er ikke der at de MÅ ha en kjæreste for at livet skal føles bra. De ønsker å møte noen som de har det skikkelig hyggelig sammen og hvor en relasjon blir en bonus på et fra før godt liv. 

 

Våre single liker å date, men de benytter seg av oss for å sikre seg positive datingopplevelser med noen som potensielt kan være en match.  

 

Våre kunder setter pris på å ha noen som jobber for dem som kan ta for seg sorteringen og kvalitetsikringen slik at de kan føle seg tryggere i prosessen. Både før, under og etter en date.

Våre kandidater er menn som er klare for en fin kjæreste eller en livspartner. De er på en god plass i livet og ønsker som våre kvinner å treffe noen som de kan ha hyggelige opplevelser med . En bonus i et allerede fint og godt liv. 

Digital lesing
kandidater.png

Bli Kandidat?

Kjenner du at du ønsker å treffe kvinner som virkelig innehar det du ser etter? Du ser kanskje etter noen som kan utfordre deg på enkelte områder? Du har kanskje en spesifikk type kvinne som du søker etter? Du vil kanskje sikre deg at det å treffe noen vil gi deg en positiv opplevelse, selv om det kanskje ikke ble en match eller at hun var helt rett for deg? 

Ta gjerne kontakt med en av våre rekruttere  for å få mer informasjon og hør om vi har damer som innehar det du ser etter. 

 

Du kan også sende inn kandidatskjema til oss direkte og bli kontaktet av vår introduksjonsansvarlig Ane. 

bottom of page