HVORFOR MATCHME?

Den rolige havnen for de som er lei datingkaos.

Når Ane Sideri Hagen ble ferdig med sin Matchmaking utdannelse i 2012 var det viktig for henne å skape noe som var bedre enn det som var der ute. En mulighet for å finne en flott partner og noen å date uten at man måtte inn på datingmarkedet som eksistert. Slik ble MatchMe til.  MatchMe har kommet i mange former og fasonger siden og det er mye som har vært testet for å finne frem til den formen som MatchMe har i dag.

Vet du ikke hvem Ane Sideri Hagen er? Gå til hennes hjemmeside for å lese om henne: www.anehagen.no

Hva skiller MatchMe fra andre tjenester?

En av de tingene som var viktig for Ane var å finne en måte å skape et nettsted hvor de som liker å leke seg på datingsider ikke hadde noe interesse av å være. En av årsakene til at menn og kvinner med oppmerksomhet og bekreftelsesbehov er på de vanlige datingsidene er fordi de får dekket disse behovene. De liker å ha kontrollen og føle at de har kontroll. Hvis du fjerner den kontrollen vil de ikke få dekket behovene sine. 

Så ved å lage en nettside hvor alt foregår via noen (kall det et kontrollorgan) så forsvinner det problemet automatisk.  Hos MatchMe får du ingen profil. Du registrerer bare navnet ditt og emailen din. Hvis du får lyst til å komme i kontakt med noen av de som du får tilsendt pr mail at er ledige, så sender du en søknad, legger ved bilder av deg selv og denne søknaden blir gitt videre til den det gjelder. 

Å være medlem er gratis. Å være den som sier Match'Me og blir vist frem (med tekst ikke tekst og bilder) i nyhetsbrevet koster en liten sum. 

Velkommen til noe ekte og ærlig. 

Teamet!

I tillegg til det  utvikle et rimeligere alternativ til de som ønsker å oppleve en seriøs tjeneste, har det også vært viktig å kunne tilby verktøy til de som kjenner at de trenger å gjøre seg litt klare for en kjæreste eller som kjenner at de vil ha eksperhjelp rundt datingen sin.  Derfor har Ane satt sammen et team av eksperter som har dating som like stor lidenskap som henne selv.

 

Hege er faglig utdannet Matchmaker, men har hovedfokus på coaching og veiledning. Hun er vår go too kvinne når du trenger å få klarhet rundt din egen verdi som singel eller styrke din indre kraft for å stå stødigere i datingen.

 

Mario er vår egen Hitch og dating stylist som alltid har gode ideer til din neste date eller som kan bidra med gode råd rundt styling av leilighet eller garderobe. Han er i tillegg ofte brukt av kvinner som ønsker en manns synspunkt rundt sine datingsituasjoner. 

En av de tjenestene vi har størst etterspørsel på er nettavtrykk tjenesten. Hvor vi analyserer det som kommer opp om deg når du blir googlet og ikke minst hvordan andre oppfatter deg ut i fra dine profiler på nett. Facebook, Instagram, LinkedIn.  For uansett hvor mye du skulle ønske at det ikke var sånn så har ditt nettavtrykk betydning for inntrykket din potensielle date får av deg. Det første inntrykket er så viktig og i dag skapes det første inntrykket digitalt. 

Våre tjenester: