top of page

Forskningsbassert matchmaking for relasjoner som varer.

MatchMe Metoden

Hva er det som skiller MatchMe Matchmaking fra andre matchmakingselskap? Vår matchmakingmetode er utviklet på bakgrunn av forskning om hva som fungerer i langvarige relasjoner. Vi er ikke opptatt av å få våre matchmaking kunder på dater, men å introdusere dem til personer som kan være den rette for dem. MatchMe Metoden er bassert på hvordan de to vil kunne fungere sammen over tid, ikke bare tiltrekningen her og nå. 

Chatter over kaffe

Bedre matching med Relasjonsfasit. 

Vet du hva du ser etter? Som kvinne har du kanskje en lagt inn drømmemannen som høy, mørk, kjekk? Som mann har du kanskje feminin, omsorgsfull og vakker som betegnelsen på din drømmedame. Eventuelt så har du også en lang liste av egenskaper din kommende partner bør,må eller kan ha. 

 

Det er viktig å finne en partner man synes er attraktiv og attraktivitet er også på vår liste over elementer som må være på plass. Men før attraktivitet blir sett på kjører vi en kompatibilitetstest som gjør at vi kan se om matchen faktisk kan bli langvarig eller ikke. 

Vår grunnlegger Ane Hagen har gjennom de siste 10 årene utviklet en unik metode for å kartlegge hvem som passer til hverandre bassert på elementer som er viktig for en langvarig relasjon. Elementer vi ofte ikke tenker over når vi leter selv, og elementer hun ikke fikk opplæring i når hun tok sin matchmaker utdannelse. 

MatchMe Metoden skaper forhold som varer fordi matchingen er basser på forskning om hva som gjør at noen par holder sammen mens andre ikke gjør det. De elementene som må til for en langvarig relasjon kvalitetsikres i vår matchmaking prosess. 

Vi sparer tid med digitale introduksjoner.

En av de tingene single gruer seg mest til ved å date, er den eventuelle avvisningen, eller det å måtte avvise. Derfor har vi skapt en tryggere start i datingprosessen ved å ha digitale introduksjoner.

 

Vi har et unikt system og programvare som gjør at det første møte føles mer naturlig. En digital introduksjon er ikke for å se om dere kan være en match, men for å kjenne på følelsene som oppstod i det første korte møtet dere hadde med hverandre. Litt som når du treffer på noen i den virkelige verden og blir nysgjerrige på hverandre. Fordelen her når du er MatchMe Digital kunde  er at du vet at den andre er ute etter det samme som deg. Matchmakeren har sikret at personen ikke er gift eller ute etter oppmerksomhet/bekreftelse.

 

Er du Matchmaking kunde vet du når dere blir introdusert, at en matchmaker mener dere er en god match på papiret.  Matchmakeren har analysert deres relasjonsfasit og ser at det er nok likhetstrekk i kompatibilitetstesten til at dere vil kunne få en langvarig og fin relasjon. 

 

Den digitale introduksjonen er for å se om dere liker det dere ser og snakker såpass godt med hverandre at dere ønsker å se om dette kan utvikle seg til noe ved å gå på en date. 

Digital lesing
Par i naturen

Relasjonsoppfølging.

Mange ønsker å fikse det meste selv, men det vi ser, etter å ha jobbet med matchmaking i over 10 år, er at de som har veildening over tid, i større grad får langvarige relasjoner. Når du vet hva som må til for å få en relasjon til å vare, er det større sannsynlighet for at relasjonen vil gjøre nettopp det. Den kunnskapen har ikke vi mennesker med automatikk, hvis vi ikke har fått god opplæring i relasjoner av våre foreldre eller gått på kurs.

 

Ved å benytte relasjonsoppfølging ved en match er det 99% større sannsynlighet for at forholdet vil vare.

 

At dere har det som skal til for å få det til vet dere allerede når dere er en match - fordi dere har blitt matchet med utgangspunkt i den relasjonen som skal skapes mellom dere.  Relasjonsoppfølgingen gir dere verktøyene vi ser at mange har behov for i en overgangsfase fra singelliv til parliv.

 

For at JEG skal bli til OSS. 

bottom of page