top of page

Forskningsbassert matchmaking for relasjoner som varer.

MatchMe Metoden og vårt konsept.

MatchMe Metoden handler som de fleste andre matchmaking metoder å introdusere mennesker til hverandre som ønsker det samme. Vår nisje er å hjelpe kvinner med litt høyere krav enn andre å finne den rette for seg. Kvinner som ikke orker lete etter nålen i høystakken på datingsidene. Kvinner som vil bruke tiden sin på andre positive ting i livet sitt, mens vi henter frem passende kandidater til dem fra vårt kandidat register eller via ekstern leting (headhunting)

Er du som leser dette en lesbisk kvinne eller en mann registrer deg gjerne som kandidat via knappen under. Er du en heterofil kvinne sjekk våre medlemskap for å finne det som passer best for deg. 

Chatter over kaffe

Bedre matching med Relasjonsfasit. 

Når du vet hva du ser etter er det enklere å finne det du leter etter. 

Fra å fokusere på spesifikke egenskaper og andre enkeltelementer har vi fokus på helheten og relasjonen i fokus. Hvem du er som menneske og hvordan du lever livet ditt er det som er viktig å ta i betraktning for å finne noen som du kan ha en fin relasjon med.

 

Det er selvfølgelig viktig å finne en partner man synes er attraktiv og attraktivitet er også på vår liste over elementer som må være på plass. Men før attraktivitet blir sett på kjører vi en kompatibilitetstest som gjør at vi kan se om dere vil ha fine og positive opplevelser sammen. 

Vår grunnlegger Ane Sideri Hagen har gjennom de siste 10 årene utviklet en unik metode for å kartlegge hvem som passer til hverandre bassert på elementer som er viktig for en langvarig relasjon. Elementer vi ofte ikke tenker over når vi leter selv, og elementer hun ikke fikk opplæring i når hun tok sin matchmaker utdannelse. 

MatchMe Metoden skaper forhold som varer fordi matchingen er bassert på forskning om hva som gjør at noen par holder sammen mens andre ikke gjør det. De elementene som må til for en langvarig relasjon kvalitetsikres i vår matchmaking prosess uavhengig om du ønsker en kjæreste eller livspartner.

Digitale introduksjoner gjør det hele tryggere.

Mange single gruer seg til å sette i gang med datingen fordi det innebærer et fysisk møte på et eller annet tidspunkt. Frykt for å treffe noen man ikke har kjemi med. Frykt for å kjenne på avvisning. Frykt for å måtte ta den vanskelige samtalen og avvise. Alle disse følelsene gjør at single heller dropper prosessen. 

 

Derfor har vi skapt Digitale Introduksjoner. En måte hvor man får kjent på kjemi uten å fysisk være tilstede. Og uten å måtte utlevere informasjon om seg selv i forkant.  

 

Vi har et unikt system og programvare som gjør at det første møte føles mer naturlig. Dere vet ingenting om hverandre annet enn at en matchmaker mener dere kan være en god match. Skulle det ikke bli en match blir det avklart der og da. Introduksjonsansvarlig tar seg av alt det mange single gruer seg til når det kommer til avvisning og måtte avvise. 

 

En digital introduksjon blir gjort for å kjenne på følelsene som oppstår i et første møte med noen. Litt som når du treffer på noen i den virkelige verden og blir nysgjerrige på hverandre og avtaler en date etter det. Fordelen her er at du tross alt introduseres med noen som passer til deg på papiret.

 

Den digitale introduksjonen tar ca 30 min. Er begge nysgjerrige på hverandre blir det satt opp tid til en skikkelig date, med oppfølging fra oss.

Digital lesing
Par i naturen

Relasjonsoppfølging.

Mange ønsker å fikse det meste selv, men det vi ser, etter å ha jobbet med matchmaking i over 10 år, er at de som har veiledning over tid, i større grad får langvarige relasjoner. Når du vet hva som må til for å få en relasjon til å vare, er det større sannsynlighet for at relasjonen vil gjøre nettopp det. Den kunnskapen har ikke vi mennesker med automatikk, hvis vi ikke har fått god opplæring i relasjoner av våre foreldre eller gått på kurs.

 

Ved å benytte relasjonsoppfølging ved en match er det 99% større sannsynlighet for at forholdet vil vare.

 

At dere har det som skal til for å få det til vet dere allerede når dere er en match - fordi dere har blitt matchet med utgangspunkt i den relasjonen som skal skapes mellom dere.  Relasjonsoppfølgingen gir dere verktøyene vi ser at mange har behov for i en overgangsfase fra singelliv til parliv.

 

For at JEG skal bli til OSS. 

bottom of page