top of page

For flotte single på let etter en positiv og engasjerende relasjon

MatchMe Metoden og vårt konsept.

MatchMe Metoden handler om å effektivisere hvordan single treffer sine matcher og skape en hyggelig og trygg arena i en kaotisk datingverden. Vår nisje er single med litt høyere krav enn andre, som er ute etter en positiv og engasjerende relasjon. Våre kunder er  kvinner som ikke orker lete etter nålen i høystakken på datingsidene. Kvinner som vil bruke tiden sin på positive ting i livet, og som betaler oss for positive opplevelser også når det kommer til dating.

Chatter over kaffe

Vi tilbyr kjekke menn du ofte ikke finner på egenhånd.

En av de store utfordringene kvinner har i dag, er mangelen på tilgjenngelige single menn, som innehar det de ser etter. Menn som er  fremoverlente, positive og klare for å treffe noen som de vil ha en lidenskapelig men også seriøs relasjon med. 

Å finne frem til en slik mann på datingsidene krever ekstremt mye leting og tid. Det er som å finne nåla i høystakken når han blir funnet. 

Derfor har vi spesialisert oss på å rekruttere slik menn til vår tjeneste. Ved å ha tjenesten gratis for menn har vi sett at kvalitetsmenn gir oss en sjanse og når de er fornøyde formidler de dette videre til andre lignende menn som registrerer seg hos oss på egenhånd. 

Vi tar på oss markedsføringskonstaddene og bruker individuell tid hver måned på å headhunte flotte menn til tjenesten vår, som kvinnene vi jobber for betaler via sine medlemskap. 

I 90% av tilfellene hvor en av våre kunder har blitt matchet med sin drømmemann viser det seg å være en mann hun aldri ville ha møtt på egenhånd. Enten fordi de ikke henger i samme miljø eller fordi han ikke er aktiv på noen datingsider. 

Prisen for tjenesten vår er også i tråd med økonomien til kvinnene som mennene våre tiltrekkes av. Selvstendige flotte kvinner som lever godt på egenhånd og som er glad i det gode liv. 

Bli kjent uten å gi kontaktinformasjon eller utlevere deg selv. 

Mange single gruer seg til å sette i gang med datingen fordi det innebærer et fysisk møte på et eller annet tidspunkt. Frykt for å treffe noen man ikke har kjemi med. Frykt for å kjenne på avvisning. Frykt for å måtte ta den vanskelige samtalen og avvise. Ikke minst det å ha skapt en kontakt og utlevert informasjon om seg selv før man i det hele tatt vet om det er kjemi.

 

Derfor har vi skapt Digitale Introduksjoner. En måte hvor man får kjent på kjemi uten å fysisk være tilstede. Og uten å måtte utlevere informasjon om seg selv i forkant.  

 

Vi har et unikt system og programvare som gjør at det første møte føles mer naturlig. Dere vet ingenting om hverandre annet enn at en matchmaker mener dere kan være en god match. Skulle det ikke bli en match blir det avklart der og da. Introduksjonsansvarlig tar seg av alt det mange single gruer seg til når det kommer til avvisning og måtte avvise. 

 

En digital introduksjon blir gjort for å kjenne på følelsene som oppstår i et første møte med noen. Litt som når du treffer på noen i den virkelige verden og blir nysgjerrige på hverandre og avtaler en date etter det. Fordelen her er at du tross alt introduseres med noen som passer til deg på papiret.

 

Den digitale introduksjonen varer i 15 min og så fyller dere ut et skjema som gir tilbakemelding til introduksjonsansvarlig om hva dere tenker. Er begge nysgjerrige på hverandre blir det satt opp tid til en skikkelig date, med oppfølging fra oss. Er en eller begge ikke interessert, leter vi bare videre i systemet etter en bedre match. 

Digital lesing
bottom of page