Rapporter fra date, referanser og litt fra grunnleggeren. 

Matchmaking er en intim og personlig tjeneste. Det er nok også litt som det var med nettdating i begynnelsen. Når noe er nytt og ikke så allmennkjent så vil vi ikke snakke om det. I dag er det helt vanlig å ha truffet noen via Tinder, Match.com eller andre sider og vanlig å si det høyt. Slik var det ikke for 10 år siden. Det samme gjelder for Matchmaking. Det er nok flere av de rundt deg som har vært i kontakt med en matchmaker eller som har registrert seg som kandidat hos en matchmaker enn du tenker og tror.  Her får du innblikk i noen av erfaringene ved å bruke oss:

Spontan date på Fredag

Vi hadde introduksjon via Ane på Torsdag og hoppet i det og tok en date på Fredag. Veldig hyggelig å møte en mann som er stødig og trygg på seg selv. Ingen match, men dette gleder meg til å gjøre mer.

Ane sine tanker som Matchmaker etter 10 år i yrket.

Det er mange følelser som ligger bak det å lete etter en kjæreste. Ofte er frykten for å bli presentert noen som er bra, større enn frykten for at det ikke skal finnes noen. Jeg ser at kvinner spesielt kvier seg for å benytte tjenesten fordi de er redd for å mislykkes. Å ikke bli funnet bra nok. Å få beskjed om at det de vil ha, det kan de ikke få.  Å måtte ta til takke med noe annet.

Menn på sin side føler ofte at det å kontakte en matchmaker for å bli introdusert vitner om at de ikke mestrer noe selv.  Dette handler ikke om at man ikke klarer å finne en date eller kjæreste selv, det handler om at man ønsker noe annet enn det man kommer i kontakt med selv. Det handler om kvalitet og mulighet til å bli introdusert til noen som man aldri ville truffet uten denne prosesen. Noen som innehar ALT man ønsker seg. 

Det er mange elementer i en matchmakingprosess, men tillitt til prosessen og meg som matchmaker er det jeg ser skaper de fine matchene. Jeg er ikke ute etter å få kundene mine inn i et forhold. Jeg er ute etter å introdusere mine kunder til noen jeg tror vil kunne gi dem det forholdet de ønsker seg. Det er målet. Alltid.