top of page

Har du plottet inn dagene din for Mai?

Vår introduksjonsansvarlig Ane Sideri Hagen sitter i disse dager og planlegger introduksjonene for mai. Spesielt for de to første ukene i mai er det viktig at du har plottet inn de tidene og dagene som du har mulighet så fort som mulig.

Er du kvalifisert som kandidat og kan bli introdusert gratis via oss?


Det er fortsatt mange som ikke har fått med seg at vi har et konsept hvor kvinnene betaler. Det er altså ikke mulig for deg som heterofil kvinne å bli introdusert via oss uten å betale.


Er du en mann så er det helt gratis å bli introdusert via oss, så lenge du er kvalifisert. For å bli kvalifisert må du ha fylt ut vårt profilskjema og ha hatt en samtale med en av matchmakerne våre.


Er du en lesbisk kvinne? Da er det helt gratis å bli introdusert via oss hvis vi har en lesbisk kvinne vi jobber for. Du registrerer deg som kandidat og fyller ut profilskjema og tider for introduksjon og så hører du fra oss om vi har en kunde som matcher deg.


Dere kan også helt fint bare plotte inn tider og dager for introduksjon og legge ved litt informasjon om dere selv i skjema først hvis dere vil det. Da vil en matchmaker ta kontakt med mer informasjon og dere fyller ut profilskjema og har et møte med matchmaker før introduksjonen for at introduksjonen skal kunne gjennomføres.Er du INTERESSENT og ikke kunde enda?


Plott inn selv om du ikke enda er kunde for å få en tilbakemelding om vi har potensielle matcher til deg før du bestiller ditt medlemskap. Det samme gjør du som er kunde for at vi skal sette opp nye introduksjoner til deg med nye potensielle matcher.
47 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page