top of page

Nysgjerrig på tjenesten vår? 

Få en Smart Start!

MatchMe  Smart Start er for deg som ønsker å teste tjenesten vår og ikke bare kaste deg rett ut på introduksjoner. En myk overgang og en hånd å holde i kan være lurt hvis man har dårlige erfaringer, eller det er lenge siden man har vært på dating arenaen. 

kysse

4 måneder med introduksjoner og oppfølging. 

Kjøper du MatchMe Smart Start får du testet vår tjeneste i 4 måneder,  hvor den første måneden går til å bli kjent med matchmaker og ha noen test introduksjoner.

 

Vi har ikke full oppfølging fra matchmakere hos oss, slik som f.eks hos www.ekterelasjoner.online (da dette er mer en datingtjeneste og ikke en matchmakingtjeneste) men det å bli litt bedre kjent med din matchmaker før du blir introdusert hjelper alltid på med tanke på introduksjonene. 

Hva kan du forvente? 

4 måneder er en kort tid, og for de fleste av våre kunder tar det mellom 3 og 6 måneder å bli introdusert til noen som de virkelig er en match med. Samtidig vet du aldri hva som kan skje og for noen er det også match ved første introduksjon.  Se på dette som en mulighet til å teste tjenesten i trygge omgivelser og ta det derfra. 

Pikniksted
bottom of page