Hvem benytter seg av MatchMe Matchmaking?

Våre Single

Fellesnevneren for våre single er at de har det bra med seg selv. De lever liv de er tilfreds med,  og den eventuelle kjæresten er en bonus. Hvis vi ser at noen ikke har det bra med seg selv hevnviser vi de til dyktige mennesker vi kjenner som kan hjelpe med emosjonelle hindringer.

Våre single kommer i alle former og fasonger og er fra 25 til 75 år. Her har vi listet opp noen av våre typiske INTERESSENTER og KUNDER, for å gi et lite innblikk ii menneskene som har registrert og er registrert hos oss. 

smilende jente

Studenten

Studendene som registerer seg hos oss er nysgjerrige på hvordan det vil være å bli introdusert til noen som profesjonelle tenkter kan passe til dem. De ønsker heller ikke å bruke tiden in på datingapper, annet enn for gøy, eller når de kjeder seg. Noen av studentene er også klare for å finne en kjæreste som de skal starte livet sammen med, og er derfor ute etter å finne noen som er seriøs og klar for å etablere seg. 

Den etablerte

De fleste single hos oss er godt etablerte. Disse single kommer i alle former og fasonger og lever livene veldig forskjellig. Det de har til felles er at de har det bra med seg selv, har ordnet økonomi og trives med livet slik det er.  Det å ha en kjæreste er ikke noe de føler at de MÅ ha, men  noe de har lyst på, hvis den rette dukker opp. Det å ha en kjæreste er en bonus som vil gjøre et liv som er veldig bra, enda litt bedre. MatchMe Digital + ekstra introduksjoner er laget på bakgrunn av  denne gruppen og det de trengte. 

smiling forretnings
Kvinne med kryssede armer

Listeholderen

Den tredje gruppen med single hos oss er de med høyere krav enn de fleste andre. Dette er single som vet hva de vil ha og som kanskje har krav de ikke ønsker å vike fra. Det kan være at livene deres skiller seg enormt fra gjennomsnittet og det er derfor viktig for dem å finne noen som kan passe til det litt annerledes livet de lever.  Vi elsker utfordringer og vet av erfaring at selv de mest kravstore er det mulig å finne en god match til. Det krever bare flere timer og ofte litt lengre tid før den gode matchen er der. 

Pensjonisten

Den siste kategorien av single hos oss er pensjonistene. De som nå har mer tid til en kjæreste enn de kanskje hadde før, eller som kjenner at de er klar for å finne noen å dele den siste delen av livet sammen med. En gruppe single som har vanskelighet med å komme i kontakt med andre via datingsider eller apper. Som samtidig ofte kjenner at de ikke ønsker å bruke tid på letingen men heller vil introduseres hvis det dukker noen opp. Dette er også en gruppe som gjerne investerer i leting hos oss fordi de vet at vi nok må infriltrere noen eksterne miljøer for å finne noen som passer til dem. MatchMe Basis er derfor perfekt for dem. 

smiling Man