top of page

VÅRE REKRUTTERE

Med lidenskap for gode og langvarige relasjoner

Våre rekrutterere jobber for å finne flotte kandidater til våre kunder.  De ser etter menn og lesbiske kvinner som har det bra med seg selv, og livet de lever. Hvis du kjenner deg igjen i dette og kan tenke deg å bli introdusert til en fantastisk kvinne via oss så kan du ta kontakt med en rekrutterer direkte eller registrere deg via skjema under. Da skaper du en profil i vårt matchingsystem og vi matcher deg opp mot kundene vi jobber for. 

Ane Sideri Hagen

Ane er vår Introduksjonsansvarlig og har ikke like mye fokus på rekruttering lenger. Men for noen kan det være tryggere å kontakte Ane enn noen andre de andre. Derfor er det viktig for oss å få frem at du selvfølgelig kan gjøre det hvis du ønsker det.

Du kan kontakte Ane via LinkedIn eller mail: 

  • Linkedin
Copy of profilbilde ekspempler.png

Gina Arruda

Gina er enormt dyktig på å tune seg inn på hvem som kan matche kundene våre noe som gjør at hun er effektiv og dyktig i rekrutteringsprosessen. Hun har hovedforkus på kandidater i alderen 55 pluss så hvis du er innenfor denne katergorien er det definitivt Gina du skal snakke med. 

Kontakt henne også selv via mail:

Gina.png

Robin Wiksten

Robin har stor interesse rundt mellom menneskelige relasjoner og er veldig in tune med MatchMe Metoden.  Du kan derfor være trygg på at dine interesser blir ivaretatt og at du kun blir intrdodusert til noen som virkelig innehar det du ser etter. Du kan kontakte Robin via LinkedIn eller mail: 

  • Linkedin
IMG_20230310_182121_783.jpg

Christine Holmen

Christine er en nettverker med stor N. Hun elsker å bli kjent med nye mennesker og har en enorm kompetansje når det kommer til det å se hvem som passer sammen. Tar Christine kontakt med deg bør du ikke gå glipp av muligheten. Kontakt henne også selv via mail eller linkedIn:

  • LinkedIn
christine.jpg

Bli en del av Teamet? 

Har du et stort nettverk av single menn som du tenker kan være en match med våre kunder?  Tenker du at det å jobbe som rekrutterer kan være noe som passer til deg og som vil gi deg glede? 

 

Ta kontakt med Ane på ane@matchme.no direkte for mer informasjon. 

Kolleger jobber sammen

Forskjellen på en matchmaker og en rekrutterer

Når du jobber som rekrutterer har du nettverksbygging og det å bli kjent med nye mennesker som en del av hverdagen din. Du kjenner masse mennesker og liker å bli kjent med nye mennesker. Du tar oppdrag fra matchmakere som har kunder de ønsker å finne en match til og du leter gjennom ditt eget nettverk eller andre nettverk for å finne noen du tenker kan passe til disse spesifikke kundene. 

 

Matchmakeren er inhouse med hovedvekt på introduksjoner og vurdering  av  potensielle matcher når kandidater er funnet. Det er også matchmakeren som følger opp hvis det blir en match og passe på at relasjonen som skapes blir god og fin.  Når en kandidat knyttes opp mot en kunde blir også kandidaten en del av MatchMe konseptet med den oppfølgingen som metoden innehar. 

Har du noen spørsmål rundt det å jobbe som rekrutterer eller hva det innebærer for deg å ta kontakt med en av våre rekrutterere?

Ikke nøl med å ta kontakt.

bottom of page