top of page

Viktig informasjon til alle nye registrerte.

Vi er ikke tilbake for fult på jobb før i begynnelsen av Januar, men fordi det er mange nye registrerte medlemmer som ikke har fylt ut sin profil tenkte vi det var lurt å skrive en liten notis om hva som er viktig at du gjør, for å kunne få utbytte av tjenesten vår.

Fyll ut registreringskjema for å få en profil, så fort som mulig.


Jo raskere du har fylt ut profilskjema (som du får link til i velkomstmailen fra oss) jo raskere får vi sett om vi kanskje kan ha din match i systemet vårt.


Vær ærlig om hvor du er i livet og hvordan du har det med deg selv.


De fleste som søker etter en kjæreste på nett, er egentlig ute etter noe å fylle følelsene med. Oppmerksomhet, bekreftelse eller annet. Er du en av disse er ikke MatchMe tjenesten for deg. Er du ikke der du ønsker å være, vil vi anbefale deg å heller bruke litt tid på å gjøre noe fint og bra for deg selv, enn å lete etter noe du savner i en potensiell relasjon.


Er du kvinne må du betale for å bli introdusert av oss.


Det er gratis å opprette profil hos oss, men å bli introdusert til dine matcher, koster fra 899 pr måned. Hos oss finner du kvalitetsmenn vi kan gå gode for, som har det bra med seg selv og som lever et liv de er tilfreds med. Vi har ikke en stor database med masse menn, som andre selskaper har. Vi har kvalitet fremfor kvantitet. Vi sletter alle de som vi ser ikke innehar det våre kunder ser etter, for å kun ha de fineste mennenene og lesbiske kvinnene som vi kan introdusere til våre kunder. Disse kadidatene er verdt å betale for å bli introduksert til.


Vurder å bestille Matchmakingprofil.


Ved å ha en matchmakingprofil vil du bli prioritert når det kommer til matcher fordi vi kjenner deg bedre og ønsker å hjelpe de som har investert mest hos oss først. Du får i tillegg (og dette er vel den største grunnen til at matchmakingprofil blir kjøpt) tilgang til mennene som er headhuntet av oss, ikke bare mennene som registrerer seg på egenhånd. Du kan kjøpe matchakingprofil som en del av en av våre tidspakker, eller du kan bestille det for seg selv, og så heller bestale for introduksjoner når vi har en match til deg. (sjekk tilbud på matchmakingprofil neders i denne artikkelen)


Send bilder og nyttig informasjon til Helena.


Helena er vår medlem og systemansvarlig. Jo mer informasjon du sender til henne om deg selv, jo fyldigere blir din profil som matchmaker får tilgang til. Er det noe som har endret seg siden du ble medlem gi informasjon til Helena om dette. Du når Helena på helena@matchme.no


All informasjon om deg er konfidensiell og ingenting er synlig til andre medlemmer.


Fordi vi nå er vant med datingsidene er det lett å tenke at dette også er en slik side. Hvor du får surfe rundt å se på andres profil etc. Det er det ikke. Vi har et system som vi bruker for å organisere våre medlemmer, matche internt og planlegge introduksjoner. Informasjon om deg blir aldri sendt til noen andre medlemmer og du får aldri informasjon om de som du skal møte før du faktisk møter dem. Digitalt, eller der ute. Vi står for sikkerhet, matching, at dere vil trives sammen. Derfor er Digitale Introduksjoner så fint. Les mer om det på vår side om digitale introduksjoner.


Husk dette:


Jo lykkeligere du er, med deg selv og livet ditt, jo lettere finner vi også en match til deg. Når du er et positivt og spennende menneske som nyter livet og alt som skjer i det, er du også et menneske som andre mennesker vil være sammen med og tilbringe tid med. Det er ikke de peneste, rikeste, mest suksessfulle som finner sin match - gjennom oss.

Det er det de som er hyggelige og løsningsorjenterte som gjør.


Velkommen til oss - måtte 2024 bli året du møter din match.


PS: Frem til 10 Januar er det 50% rabatt på Matchmakingprofil hos oss. Bruk kode MATCHJUL ved bestilling. Da får du også en måned med Introduksjoner via oss inkludert.

96 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page