top of page

Vi oppdaterer våre systemer og mange profiler vil bli slettet.

Det er viktig for oss å være et seriøst alternativ til datingsidene og derfor er det også viktig for oss at vi kun har aktive profiler i vårt system. Derfor endrer vi nå prosedyrene når det kommer til registreringer og aktive profiler i vårt system.


Ikke lenger mulig å være liggende i systemet.


Den største endringen vi har gjort nå er å fjerne muligheten til å bli liggende i systemet på vent. Alle endringene vi har gjort det siste året har vært for å skape et mer levende datingkonsept hvor våre kunder og kandidater opplever at det skjer noe hver måned. Derfor er det nå også viktig for oss at de som er i vårt system er aktive og klare for å bli introdusert.


Er du ikke klar for å bli introdusert til noen enda, anbefaler vi at du oppretter en profil på https://kandidatbase.online/ hvor du kan hentes opp av matchmakere som jobber hos oss, men også av matchmakere fra andre konsepter og andre selskaper. Der kan du ligge på vent så lenge du måtte ønske det.


Er du klar for å bli introdusert, men enda ikke er kunde er det viktig at du tar kontakt med Helena på helena@matchme.no for å sikre deg at profilen din ikke blir slettet og få hjelp av henne til å velge det medlemskapet som passer deg best. Er du kandidat trenger du bare å plotte inn de dagene som passer for deg å bli intodusert og så oppgraderes medlemskapet ditt til aktivt i en måned til.


Vi gleder oss til å introdusere alle dere som har blitt satt opp på introduksjon neste uke, og ikke minst sende tider og dager til dere som vi nå har satt opp introduksjon til i neste bolk denne måneden. Når alle har fått sine dager og tider, vil tider og dager for Juni bli lansert.66 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page