top of page

Vi liker det ikke, men det var nødvendig for oss å gjøre dette.

I dag har vi endret litt på skjemaene våre og tilført en ting som vi ikke har hatt der tidligere, helt bevisst. Nemlig høyde. Men nå fordi vi har høy aktivitet og mange som registrerer seg, er vi avhengig av å legge dette inn for å kunne sortere vekk kandidater raskere når kunder har et krav om en viss høyde. Vi har også lagt inn en hake som kan krysses av for de av dere som ønsker at han skal tjene mer enn dere.
Jeg forstår at høyde er viktig for mange. Samtidig mener jeg at det ikke bør være det!


Det er viktig for meg, som Introduksjonsansvarlig hos MatchMe å si min mening rundt dette. Fordi det er viktig for meg å påpeke hva jeg personlig mener bør vektlegges og ikke når man skal lete etter en partner. Jeg ønsker å gå ut med min mening om dette for at det skal være kjent og at det ikke skal være noen tvil om hva jeg mener om det.


Hvorfor er ikke høyde viktig i mine øyne?


Høyde er en av de elementene som ikke har betydning for en fin relasjon i mine øyne. Høyde handler ikke om attraktivitet i den forstand, det handler om en følelse som skapes på bakgrunn av noe.


-Altså utseende må legges vekt på.


Det er viktig at man er tiltrukket av den personen man skal være sammen med. Våre kunder har også lov til å ha høyde som ett krav. I tillegg til et ønske om en høyere inntekt enn dem. Det er bare fakta at høyde både på inntekt og utseende er to elementer som svært få menn innehar i høyere grad enn kvinner i dagens samfunn.


Mange menn har høyere inntekt. Få av disse er høyere enn 185.


De få mennene som innehar disse to elementene er også ekstremt attraktive på datingmarkedet. De kan velge og vrake, fordi de innehar de to elementene som ofte skaper en trygghetsfølelse hos kvinner med automatikk.


Er disse mennene single er det ofte fordi de er svært kravstore eller fordi det er noe som ikke er helt bra med dem mentalt sett.

Det finnes masse flotte menn der ute som har god og ordna økonomi.

  • Som er kjekke å se på.

  • Som har det bra med seg selv og livet de lever.

Men som også er 170 høy.


Jeg anbefaler at du gir disse mennene en sjanse. Du bestemmer selvfølgelig og betaler du oss for ekstern leting leter vi etter det du spesifikt har bedt oss om. Men jeg anbefaler å åpne opp og se verdien av de andre mennene som er der ute også. Fordi du mest sannsynlig går glipp av flere flotte menn som ville kunne gitt deg alt du drømmer om, selv om de ikke har en eller to av de absolutte kravene du har satt.


Alt det beste til deg


Ane

447 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page