top of page

Vi lanserer månedsabonnement uten bindingstid!

Nå kan du benytte deg av våre tjenester og betale det du ønsker pr måned ut i fra de behovene du har- Vi håper det vil gi dere gode valgmuligheter og bidra til at så mange som mulig kan benytte seg av vår tjeneste.

Tidligere i år lanserte vi Introduksjonsmedlemskap med stor suksess. Spesielt for de som er i alder 25-35 uten barn er dette medlemskapet ypperlig.


Nå lanserer vi også medlemskap som inkluderer headhunting og rådgiving. Dette fordi flere av dere har et ønske om å ikke binde dere til lengre tid enn en måned om gangen.


Disse to pakkene har et startgebyr på 7500 kroner som er betaling for matchmakingprofil med relasjonsfasit og møte med matchmaker. Har du Matchmakingprofil fra før og ønsker en av disse pakkene tar du kontakt på hei@matchme.no så får du en kode som gjør at du slipper å betale startgebyret.


På den måten håper vi at vi kan tilby noe for en hver og dere kan velge å kjøpe de spesifikke produktene dere ønsker dere, eller dere kan bestille sammensatte pakker for bedre pris.

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page