top of page

Vi lanserer Introduksjonsanalyse.

Det er og vil alltid være gratis for menn å bli introdusert via oss. Samtidig er det enkelte ting vi ser at vi bruker mye tid på som vi må implementere betaling på utenom introduksjonene. Det er som vi har nevnt tidligere viktig for oss at de som jobber hos oss, og hjelper dere, får betalt for jobben som gjøres.

Få mer kunnskap om hvordan du representerer deg selv.


Fordi mange menn ønsker, forståerlig nok, en tilbakemelding etter en eller flere introduksjoner hos oss, har vi nå opprettet et produkt spesifikt for dette. Som mann kan du nå bestille noe som heter Introduksjonsanalyse. Dette vil fremover være inkludert i kvinnene sitt medlemskap, mens menn kan bestille dette hvis de ønsker det.


Etter en introduksjon hos oss, som mann, vil du derfor ikke få noen konkret tilbakemelding annet enn om det ble en match eller ikke, hvis du ikke har bestilt introduksjonsanalyse.


Introduksjonsanalyse er et løpende abonnement for menn, uten bindingstid men med mange fordeler. Har du dette medlemskapet blir du prioritert forran andre menn til kundene vi tenker du vil like, du får en introduksjonsanalyse etter hver introduksjon og månentlig møte med matchmaker for å få noen ekstra tips og en motivasjonsamtale.


Bestill Introduksjonsanalyse her: https://www.matchme.online/medlemskap54 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page