top of page

Vi har fått nye matchmakere.

Det er med stor glede vi kan ønske Maren og Anita velkommen til MatchMe Matchmaking. Maren har tilholdsted i Stavanger mens Anita holder til utenfor Lillehammer.


Du kan lese mer om både Maren og Anita her: https://www.matchme.no/matchmakere
Begge jobber selvfølgelig digitalt og for kunder i hele Norge, men samtidig er det fint med matchmakere med lokasjoner andre steder enn Oslo for å bygge opp kandidatbasen litt ekstra på de områdene.

Maren og Anita får nå opplæring og vil påta seg nye kunder fra 1 Mai.


Ønsker du at Ane skal være din matchmaker?


Har du har tenkt at "når du er klar så vil du ha Ane som matchmaker"? Da må du "desverre" hive deg rundt å bestille kundeforhold før 1 Mai.


Fra 1 Mai vil hun ikke ta i mot nye kunder, og overekker dermed stafettpinnen til de andre matchmakerne våre. Har du henne som matchmaker i dag uten at du er MatchMe Pluss kunde vil du få en annen matchmaker når ditt nåværende kundeforhold er over, og du bestemmer deg for å fortsette å være kunde hos oss. Oppgraderer du til MatchMe Pluss innen 1 Mai eller har MatchMe Pluss allerede, vil du være Ane sin kunde frem til du har funnet den rette for deg.


Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål rundt dette. Du kan kontakte Helena på helena@matchme.no eller Ane direkte på ane@matchme.no64 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page