top of page

Vi går en veldig spennende uke i møte.

Det er utrolig gøy å se på kalenderen for uken som kommer, for vi har aldri hatt flere introduksjoner planlagt enn vi har nå. Det virker som om single begynner å forstå verdien av matchmaking og at det endelig blir sett på som et hjelpemiddel for single som har det bra med seg selv og ikke omvendt. For det er jo det dette er. Et sted hvor single med bra liv og god selvfølelse kan slippe å gjøre letejobben selv. Hvor de blir introdusert til andre single som er på samme plass i livet som dem selv og hvor de viktige tingene blir kartlagt før ett treff.Det er desverre slik at de fleste introduksjonene er for kunder i alderen 35 til 45 men vi ser en økning av flotte menn i alderen over også og en av kundene våre på over 60 skal denne uken endelig ha sin første digitale introduksjon.


Vi elsker mennene som har registrert seg i det siste som har en fantastisk holdning og sier:


-Dette har jeg ikke gjort før, det kan bli gøy å teste!


For menn som er med på gøy og som liker spenning er jo også menn som passer til kvinnene vi jobber for.


Det har aldri vært morsommere å være i denne bransjen enn nå og dette er noe vi ser ikke bare her i lille Norge men over hele verden. Single på let etter kjæreste dropper datingappene og datingnettsidene og finner nye løsninger. Den løsningen er for mange oss eller andre lignende selskaper. Og det gleder selvfølgelig matchmakinghjertet enormt.


Sitter du på gjerde og er usikker på om dette er noe for deg, så anbefaler vi at du hopper ned, registrerer deg og kanskje blir du introdusert til noen som passer for deg ganske snart.


Det er ingen garantier, men har man ikke prøvd vet man ikke om det vil kunne fungere eller ikke heller.

77 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page