top of page
  • Ane Hagen

Vi feirer åpningsuksess med gode priser til deg som vil gjøre 2023 til ditt kjærlighetsår.

Oppdatert: 20. des. 2022

Vi feirer at nye MatchMe er godt i gang og at våre nye måter og introdusere single på er en suksess. Vi har hatt 16 introduksjoner så langt i Desember og det blir noen til før vi tar juleferie. Av 16 Introduksjoner har 12 blitt match slik at de har fått kontaktinformasjon til hverandre og er i planleggingsfasen av date eller har vært på date allerede. Noen av parene har vært på mer enn en date også og vi krysser fingrene for hyggelig fortsettelse.
Tilbakemeldingene på metoden vi har introduksjonene på er superpositive og vi ønsker derfor å friste så mange som mulig av våre medlemmer til å bestille Digitale Introduksjoner allerede nå, med en god pris for mange slike positive datingopplevelser i året som kommer. Les tilbakemeldinger -HER-


De forskjellige pakkene våre og hvem de paser til:


Digitale Introduksjoner passer best for deg som er mellom 25 og 40 år og som ikke har barn fra før. Du kan selvfølgelig bestille digitale introduksjoner hvis du er utenfor denne gruppen også, men sannsynligheten for at vi har noen andre i systemet vårt som kan passe til deg er størst da.


Har du vært registrert som kandidat i noen år uten å høre noe fra oss så betyr ikke det at du må bestille matchmaking for at du skal lykkes her inne. Det er over 250 registrerte i vårt system og det er slik at vi først ser på om noen kan matche våre Matchmaking kunder og så ser vi på våre MatchMe Digital kunder. Etter dette tar vi for oss interessenter. Så min anbefaling er at du oppgraderer til MatchMe Digital først og fremst.


Hvis du er klar for at vi skal jobbe for deg eksternt så er dette hva jeg anbefaler:


MatchMe Start med letepakke har vært en stor suksess, og anbefales deg som virkelig ønsker at ting skal skje her og nå. Bestiller du MatchMe start med letepakke har du også en match garanti og den er gull verdt for mange. Du betaler da kun for letingen og får pengene for startpakken igjen hvis det ikke blir en match. (en introduksjon som blir til en fysisk date)


Til kvinner på 55 og oppover anbefales MatchMe Basis med letepakke de første 3 månedene og så tar vi det litt som det kommer. Det tar lengre tid å finne bra single menn som er 55 pluss. Sånn er det bare. Det samme gjelder hvis du har høye krav og vet hva du vil ha. Eller ønsker å matches i utlandet. Da er det MatchMe Basis med letepakke utland som gjelder.


Fordelen med MatchMe Basis kontra MatchMe Start er at du da alltid ligger først i køen uansett om vi leter aktivt for deg eller ikke. Vi ønsker at våre MatchMe Basis kunder skal få en flott kjæreste først. Fordi de kundene har betalt oss mest.


Vi leter altså slik:


MatchMe Basis kunder - de som har vært lengst kunde først og så nedover med tanke på tid.

MatchMe Start kunder kommer etter MatchMe Basis kunder.

MatchMe Digital med VIP medlemskap kommer etter MatchMe Basis.

MatchMe Digital kommer etter MatchMe Digital med VIP.

Interesent kommer etter MatchMe Digital.


Bruk kode MATCHME2023 for gode priser, på MatchMe Digital, MatchMe Start og MatchMe Basis eller ta kontakt med oss for å få litt mer konkret informasjon og faktura. De gode prisene gjelder til og med Nyttårsaften. Fra 1 Januar er det vanlige priser som gjelder.

111 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle