top of page

Verdien av å ikke se profiler eller kontrollere matchen selv.

En av de tingene som gjør at MatchMe Metoden skiller seg ut, er hvordan vi introduserer single til hverandre. Våre registreringskjemaer fører informasjonen til en lukket database som kun vi som jobber hos MatchMe har tilgang til. Vi har ingen profiler på våre medlemmer. Vi har data. Bildene vi har registrert er kun for at vi skal ha ovesikt over hvem som er hvem. Bildene blir aldri delt med andre medlemmer og første gang du ser noen via oss så er det på den digitale introduksjonen, eller i virkeligheten hvis det er noe du ønsker.
Hvorfor gjør vi det slik?


I 5 år har jeg jobbet med å finspisse MatchMe Metoden. Ved å jobbe med få kunder om gangen og følge disse opp har jeg virkelig fått innblikk i hva som fungerer og ikke. I tillegg har jeg ved siden av jobbet med å hjelpe single som leter selv, finne sine matcher. Ofte tar det like lang tid for mine datingrådgiver kunder som leter selv, og mine matchmaking kunder hvor jeg leter å finne en match. Prosessen er den samme. Den eneste forskjellen er at de som leter selv går på mange flere dater. De opplever også flere skuffelser. Skuffelsen mine matchmakingkunder opplever handler om at det ikke blir funnet en match på den tiden de ønsker. Den samme skuffelsen har også datingrådgivingkundene. Tid er viktig. Mengden av kandidater er viktig. Samtidig er også utsorteringen viktig. Å vite at de du møter virkelig er ute etter det samme som deg.


Ønsker du å date masse så er ikke MatchMe for deg. MatchMe er for deg som ikke ønsker å ha dating som del av livet ditt. Det er for deg som ønsker å plutselig få beskjed om at nå er det en person vi ønsker at du skal møte og vite at det ligger mye kartleggingen og kunnskap bak den matchen som vi ønsker å teste ut.


MatchMe.no er altså ikke en datingtjeneste, det er en matchmakingtjeneste, men til datingapp pris. For de som ønsker det.

24 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page