top of page

Ukesrapport 30 Sept til 6 Oktober.

Denne uken var det høstferie i store deler av landet så litt roligere hos oss på Introduksjonsfronten. Vi hadde kun 3 introduksjoner. 2 av disse parene skal gå på en date i virkeligheten. Ett av disse har vi veldig stor tro på, fordi de begge har hatt flere introduksjoner og vi kjenner de dermed godt og vet hva de tiltrekkes av.

Det har vært mange registreringer denne uken, men svært få av disse mennene har det som vi ser etter til kundene vi jobber for pr nå. Vi har også hatt flere som vi måtte takk nei til med en gang fordi de ikke innehar noen av de egenskapene som vi har som basis. At de har det bra med seg selv, har god og ordnet økonomi, evner å sette seg selv tilstide i visse situasjoner pluss litt mer.


Men en av mennene som registrerte seg imponerte stort og vi gleder oss masse til å introdusere han til flere av kundene våre. Spesielt siden han er i det øvre aldersiktet og der har vi som mange vet få kandidater.


Vi fikk også inn en ny lesbisk dame som vi krysser fingrene innehar det vi ser etter til vår lesbiske kunde. For ikke glem at vi ikke bare jobber for heterofile damer. Vi jobber for alle damer som vil. - Så lenge vi ser at de innehar de samme tingene som vi krever av mennene, for fine og trygge relasjoner.


Vi ønsker dere en god helg og flott ny uke når den tid kommer.


Helena og Ane

78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page