top of page

Trenger du letepakke eller ikke?

Oppdatert: 28. mai 2023

Det kan være forvirrende å se på våre medlemskap og skulle finne ut av hva som passer best til deg. Det beste kan være å booke et møte med matchmaker for å få en bedre oversikt og en ærlig tilbakemelding ut i fra de ønskene og kravene du har. I denne artikkelen vil vi prøve å gi deg litt informasjon ut i fra den erfaringen vi har, hvis du ønsker å få litt innblikk før du eventuelt registrerer deg. Det som er veldig viktig å påpeke er at når du registrerer deg som interessent så får du raskt beskjed om det er noen i systemet vårt allerede som kan være din match. Er det ikke det, betyr ikke det at det aldri vil bli det. Vi får hele tiden inn kjekke menn og flotte lesbiske kvinner som vi matcher med våre kunder, og hvis det ikke er en match der får alltid dere som er interessenter beskjed om at vi har en potensiell match, og du kan da velge å betale for å bli introdusert.

Hva er letepakke og hvorfor bestille dette?


En letepakke er bestilling av headhunting etter kandidater. Når du har bestilt en letepakke er vi ute i vårt nettverk og leter etter kandidater som inne har det du spesifikk har sett etter. Du blir altså ikke bare matchet med kandidater som registrerer seg på egenhånd i systemet vårt, eller som vi har headhuntet til andre kunder, men vi leter spesifikk etter kandidater som passer til deg. Denne letepakken kommer i tillegg til et gylding medlemskap. Våre medlemskap har tidsperioder på ett år eller evig. Vi hadde tidligere 3 måneder, men vi innså at det ble for kort tid for de fleste og det ble ikke en hyggelig opplevelse for kundene som følte ett stress i en fra før travel hverdag. Vi ønsker at det å være kunde hos oss skal gi trygghet og ro og ved å vite at du har betalt for et helt år så ser vi at dere slapper mer av. Så kan dere heller investere de pengene som et 3 månedersmedlemskap kostet, i en letepakke istedenfor.


Hvem bør bestille letepakke og hvorfor?


Vi anbefaler letepakke til deg som ønsker å bli introdusert raskest mulig eller som har spesifikke krav som går over gjennomsnittet. Det kan handle om utdannelse, utseende, bosted, ikke barn fra før og andre ting som gjør at de kvalitetene som alle som blir godkjente hos oss ikke er bra nok for deg.


Er du over 35 år, ønsker barn og ikke vil møte noen som har barn fra før så anbefaler vi også en letepakke. Dette fordi disse mennene er vanskeligere å finne.


Er du over 50 år anbefaler vi letepakke uansett. I allefall de 3 første månedene. Dette fordi det er svært få menn der ute som innehar det de fleste av kvinnene på 50 pluss i dag ser etter. Disse mennene registerer seg ikke på egenhånd og må ofte letes lenge etter.


Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss så vil vi kunne hjelpe deg slik at du ikke bestiller noe som ikke egentlig er nødvendig eller som passer til deg.
53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page