top of page

Tenk over dette før en introduksjon:

Denne helgen har vi for første gang introduksjoner også i helgene. Dette for å gjøre det enklere for dere som kanskje har lange arbeidsdager eller som av andre årsaker ikke klarer å slappe helt av når dere blir introdusert i ukedagene. I den anledning synes vi det passet seg med ett innlegg om hva som er viktig å tenke over når du skal bli introdusert til noen via oss.

Glem alt du har lært og gjort tidligere.


En av grunnene til at du har kontaktet oss er helt sikkert vanskeligheten med å møte noen som er seriøs nok. Eller du sliter med å finne noen som du har kjemi med. Eller det kan være at du synes det er vanskelig å treffe noen som det hele bare flyter med.


Grunnen til alt som er nevnt over er ofte at du tenker feil og oppfører deg feil inn i møte med nye mennesker. Dette skjer fordi når du leter etter noen selv, så blir du besatt av å finne ut om dere er en match. Om dette er en person det er verdt å bruke tiden på eller ikke. Du begyunner derfor å stille de vanlige spørsmålene som "Hva jobber du med". "Hvor bor du?" alt for å hanke detaljer som kan hjelpe deg få en følelse av hvem dette menneske er.


Det trenger du ikke gjøre når du blir introdusert via oss. Vi vet allerede at dere kan passe sammen og har potensiale til å skape det forholdet dere er ute etter.


Ingen som er registrert hos oss er dårlige mennesker.

Ingen som er registrert hos oss er ute etter å lure noen.

Ingen som er registrert hos oss er uegnet i en relasjon.


Alle som er blitt værende i vårt register etter at vi har blitt kjent med dem er fantastiske mennesker med potensiale til å skape nydelige lidenskapelige og fantastiske relasjonen sammen med et annet menneske.


Så lenge du har vært ærlig med oss om hva slags forhold du ønsker deg og hva som er viktig for deg I RELASJONEN så er det bare å slippe seg selv løs og være nysgjerrig på sjelen til menneske du møter mer enn selve menneske du møter. Se for deg den relasjonen du drømmer om og se på det menneske du nå har forran deg og vurder om du vil gjøre disse tingene du drømmer om sammen med det menneske eller ikke. Det er DET ENESTE du skal gjøre når du blir introdusert. La fantasien din velge for deg ved at du fokuserer på kjemi og kun det.


Lykke til!

96 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page