Sprek, leken og moden. (Bergen)

Til min nydelige kunde i 60årene søker jeg etter en morsom, engasjert og skikkelig bra mann. En mann som tar pusten fra henne når hun ser han og som får henne til å føle seg verdsatt. Fordi hun fortjener det.


Han har skapt seg et godt liv, på samme måte som hun har. De har en fellesnevner i teft for buisness, og beundrer hverandre for alt de har fått til. Han er trygg og fin. Vet hvem han er og står for det han sier. Samtidig er han alltid åpen for å lytte og lære. Hans nettverk er stort men han har få virkelig nære og gode venner. Fordi han er privat og trives med å være privat når jobbhverdagen er over.
Hun er eksklusiv og strålende vakker. Med en positivtet og fantastisk smil som gjør at det ikke står på beilere. Det er bare han med stor H som enda ikke har kapret hjertet hennes. Hun har alt hun kan drømme om i livet utenom den ene fine hun kan dele det hele med. Reise, gå ut å spise, danse. Livet leker når disse to endelig treffer hverande og han er så stolt over at hun er hans.


Kan du være den rette for kunden min, eller kjenner du noen som du tenker kan være han med stor H? Tips om tjenesten min eller send meg en mail på ane@anehagen.no

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle