top of page

Skal du lete selv i sommer? Her er datingeksperten sine beste tips!

Sommeren er flørtetid nummer en. Single er i godt humør, har masse energi, det er ferietid og man er klar for å kjenne på varme og gode følelser. Selv om du benytter deg av en tjeneste som vår kan det være lurt å også være online på datingappene i sommer. I denne artikkelen vil jeg gi noen tips til hvilke apper som anbefales, hva som er lurt å tenke på og ikke minst fordelen ved å lete selv når du også er kunde hos oss.

Ikke vent med letingen til høsten, start nå.


100 dager konseptet mitt er nesten alltid noe som single starter på til høsten eller i Januar. Det er liksom en greie å sette en dato på det når man virkelig kjenner at NÅ er man lei av å være singel og føler seg alene og skal virkelig gjøre en innsats.


Men min erfaring er at det å gjøre det når du lever ditt beste liv absolutt er det beste å gjøre.


Om sommeren er du i ditt ess. Du føler deg bedre. Du har mer overskudd. Du klarer å sette bedre grenser. Du kjenner ikke på desperasjon etter å føle noe.


Alle som blir betalende kunder hos MatchMe får nå datingplanleggeren 100 days of healthy dating inkludert i sin startpakke. I tillegg til gjennomgang av datingprofil og datinghjelp hvis de ønsker det. Dette fordi det er utrolig lærerikt og smart å gjøre den prosessen samtidig som du blir introdusert til gode matcher via oss. Selvfølgelig er du lei av å lete selv og ikke ønsker det, så slipper du, men vi har sett at mange av våre kunder også ønsker å lete på egenhånd og føler det er mer givende og tryggere når de har eksperhjelp underveis.


Hva er viktig å tenke på?


Underveis når man blir følelsesmessig engasjert er det viktig å ha fokus på målet. Målet er for noen en høy kjekk mann med selvtillitt, mens det for andre er en trygg havn som man kan nyte hverdagen med på godt og vondt. Du er deg og det du vil ha er det du skal gå etter.


Skriv ned din drømmerelasjon hvis relasjonen og hvordan du behandles er viktigst for deg. Skriv ned din drømmemann hvis hvordan han ser ut og oppfører seg er viktigst for deg.


Det ER vanskeligere å finne en som du har det bra med og som gir deg det du trenger, enn en som ser bra ut. En som ser bra ut kan du få ut i fra hva du kan tilby. Penger, livsstil, eller kanskje ditt eget utseende, hvis du ser slik ut som en sånn mann vil synes er attraktivt også.


Alt handler om hva du vil ha og hva kan gi. Det er viktig å huske på.


Hvis du er en av de som fokuserer på relasjonen og at dere skal ha det fint sammen først og fremst er det viktig at du ikke fokuserer på utseende. Dropp å se på bildene. Les teksten, ta kontakt, kjenn på egergien i meldingene.


Tenk som vi gjør. Fokuser på relasjonen som skal skapes og så er det opp til dere å kjenne på kjemi.


Er utseende viktig for deg er det utseende du fokuserer på.

Det er utrolig viktig at hvis du er opptatt av utseende at du har fokuset der først og fremst når du leter. Ikke hør på de som sier at det er det indre som teller, for deg så er det ikke det. Du vil ha noen som har et visst utseende og en viss væremåte ja, men det er ikke det indre som er viktigst. Da hadde du ikke hatt det utseende fokuset som du har.


  • Ikke trykk ja på noen som ikke har et utseende du er tiltrukket av.

  • Fokuser på utseende og ikke personlighet først og fremst.


Det tar 30 ganger lengre tid for oss å finne en match til noen som har utseendefokus, men vi anbefaler likvell prosessen fordi hos oss er hele den andre delen av jobben gjort når man blir introdusert.


Du slipper å bruke masse tid på å finne ut om dere faktisk passer sammen i virkeligheten også, for den jobben den har vi allerde gjort. Vi introduserer aldri noen til hverandre som ikke vil kunne fungere sammen i en relasjon.


Når utseende er viktig for deg legger vi inn de tingene som MÅ være på plass for deg på utseende og så ser vi på det som er viktigst for oss. Du blir ikke introdusert til noen bare fordi vi tenker at de vil være kjekke, og det er viktig for oss å få frem.


Er relasjonen viktig for deg er det relasjonen du fokuserer på.


Skal du lete på egenhånd med samme tankesett som vi har - fokus på relasjonen, så er det også en del ting som er viktig for deg å ta i betraktning.


  • Si ja til så og si alle.

  • Ha kriteriene dine klare for den livstilen du ønsker deg.

  • Still gode spørsmål for å raskt få svar på energi og livsstil.

  • Vær rask på å takke nei når kriterier du har satt ikke blir møtt.

Grunnen til at det går raskere å finne en partner når du leter på denne måten og når utseende ikke er det viktigste er fordi flere kan matche deg, og du fjerner heller ikke mange utrolig gode matcher fordi det er noe i profilen du ikke liker.


Altså du skal ikke godta alt, og er det ting som tilsier at persone ikke lever livet slik du ønsker via bildene så dropper du å trykke ja, men ofte er det slik at menn er dårlige på å vise seg fra sine beste sider via bilder og mange har ikke lagt så mye energi inn i profilen som de kanskje burde. Det er også mye gull bak profiler uten ekte bilde.


Alt handler om hvem du er, hva du ser etter og hva som er viktig for deg. Noen ganger kan det være greit å få de tingene satt ned på papiret sammen med noen som har dating som sin proffesjon. Derfor har vi nå også inkludert datingrådgivning i våre kunderelasjoner, for de som ønsker å si ja takk til begge deler.


PS: Visste du at du som kvinne nå i Juli kan få ett års medlemskap hos oss til prisen av 3 måneder? I tillegg får du dating planleggeren 100 days of healthy dating som pdf gratis når du blir kunde. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page