top of page

Singel på let etter en kjæreste? Gjør dette til Valentines 2023:

Det nærmer seg en dag som for veldig mange single er utrolig sårbar. Jeg tror det er vanskelig for de som ikke leter etter en kjæreste å forstå hvor tøft slike dager kan være. Julaften, nyttårsaften og så kommer Valentines day. Men det kan vi faktisk gjøre noe med. Vi kan bestemme hvordan den dagen skal benyttes fra morgen til kveld, og jeg vil gi deg som er på let noen tips til hva du kan gjøre.

Feire deg selv!


14 Februar i dag er på en helt vanlig Tirsdag. Perfekt for for å ha en dag viet til deg selv fra morgen til kveld. Her er forslag som du kan bli inspirert av:


  • Lag deg en god frokost eller bestill deg en god frokost hvis du har muligheten til det.

  • Ta deg kanskje fri fra jobb, eller legg inn noen ting i løpet av arbeidsdagen som vil glede deg.

  • Send deg selv blomster, eller kjøp deg noe du har lyst på.

  • Inviter til en meet & greet med venner og kjente hvis du ikke er i nærheten av Bergen og gi beskjed til at din standhaftighet som singel skal feires.

  • Dra på spa med andre single venninner.

  • Gjør noe guttete med andre single kompisser.

  • Lag en helkveld sammen med noen andre som er single du vil feire sammen med.

  • Ha film marathon alene eller sammen med andre - digitalt eller fysisk.

  • Gå på kino sammen med noen og ta noen drinker etterpå.

  • Du skjønner tegningen... mulighetene er mange...


Jeg som har hodet inn i datingverden hver eneste dag ønsker at denne dagen ikke bare skal handle om feiring av kjærligheten for par som har funnet hverandre, men bli en dag hvor også kjærligheten til seg selv kan feires.


Det at du som singel ikke har tatt til takke med en partner som ikke føltes helt rett for deg. Det at du står stødig i deg selv og ikke er avhengig av å ha en kjæreste for å ha det bra i livet ditt.

MatchMe.no består av single med stålkontroll på seg selv. Det er det jeg elsker med konseptet jeg har bygd opp de siste 10 årene. Vår nettside er ikke et nettsted for desperate single som ikke vet hva de vil ha. Det er et nettsted for de som vet hva de vil ha, og som er villige til å vente på det som er verdt å vente på. Som er ærlige om hvem de er og hvordan de har det. Som ikke later som om de har det 100% hele tiden, men som stort sett har det bra i livet sitt og som gjør det beste ut av det de har.


Våre single kommer i alle former og fasonger, de jobber i alle mulige yrker, er i alle aldre, har forskjellige typer relasjon de ønsker seg, men fellesnevneren er at de har det bra med seg selv, stort sett.

Vi lanserer Meet & greet på valentine's day.


Vi i MatchMe.no setter i gang med vår første ikke datingrelaterte sammenkomst 14 Februar i år, (Les mer på vår EVENT side) og det er en god grunn til det. Jeg ønsker å sette en ny standar som jeg håper vil være med på å bidra til bedre følelser hos single som er på let. For selv om du har det bra med deg selv, lever et godt liv, eller er der at du tar tak i ting ved deg selv som du vet må jobbes med for å komme dit du vil være, så er det normalt å kjenne på savn og ensomhet på slike dager. Det er lov å savne å være to, når det er noe man virkelig ønsker seg.


Det må være lov å kjenne på disse følelsene uten at det skal få menneskene rundt deg til å synes synd på deg eller prøve å påvirke deg til å senke kravene dine eller bli litt mindre kresen. Det er ikke det som er løsningen. Vi må ikke droppe å kreve det vi kan kreve bare fordi vi ikke er kommet dit vi skal komme enda.


La meg og andre i bransjen jobbe for å finne gode løsninger for deg som er singel og på let, mens du feirer at du er der du er, står stødig i deg selv og ikke tar til takke med.


Ha en nydelig Valentines day i år.301 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page