Positiv, kjekk og selvbevisst mann uten barn søkes.

Til en kunde i Oslo søker jeg etter en flott, positiv, åpen og selvbevisst mann. Han er i alder 40 - 45 , har ikke barn fra før og ønsker seg barn. Han er klar for å finne sin drømmedame og starte et innholdsrikt og spennende liv sammen med henne. Utseendemessig er han høy, mørk eller lys og kjekk. Han kan gjerne jobbe i et kreativt yrke hvor han får utløp for en lidenskap han har, eller han kan ha en jobb han trives med som gir han økonomisk stabiltet og trygghet mens han gjør noe som han er lidenskapelig opptatt av på fritiden.

Det er viktig at han har


  • God og ordnet økonomi. (trenger ikke være rik, men ha nok til å leve det livet han ønsker seg)

  • Har det bra med seg selv og vet hvem han er.

  • God psykisk og fysisk helse.


Lidenskap er et stikkord for dette paret og relasjonen de skal skape. Hun er kreativ, selvbevisst og sprudlende positiv. Livet deres blir et liv fylt med latter og energi og fantastiske opplevelser som de skaper sammen. De er flinke og trives med å ha fokus på hverandre men liker også å invitere venner over til en god middag eller ha en felles hyttetur.


De hjelper og støtter hverandre og har det fint sammen fordi de har det bra med seg selv og har fokus på at partneren skal ha det bra også.


Kan dette være deg? Send meg en mail på ane@anehagen.no så tar vi det derfra. Tenker du at dette kan være noen du kjenner? Tips dem om siden slik at de kan ta kontakt med meg.17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle