top of page

Oppsumering Mai måned, pluss nye tjenester fra vårt driftselskap for suksessfulle single.

Vi legger en fantastisk måned bak oss, hvor vi fikk testet eventer og dater i virkeligheten. Vi fikk via dette masse nyttige tilbakemeldinger som vi har tatt i betrakning for å forbedre vår tjeneste. Mer om dette lengre nede i denne artikkelen. Vår driftselskap har også lansert flere nye tjenester for single som kan påvirke ditt medlemskap, positivt, i våre øyne.
Jevn økning av flotte menn til våre kunder.


Vi har fortsatt en jevn økning i anntall registrerte mannlige kandidater som innehar det kundene våre ser etter, og vi har aldri hatt flere kunder og kandidater klare for introduksjon enn i Juni måned. Har du ikke blitt invitert på introduksjon enda, kan det hende din introduksjon er i siste del av Juni, og da får du invitasjon i løpet av uken. Evntuelt så må du dobbeltsjekke om du har levert introduksjonskjema til oss. Har du ikke det, så gjør det med en gang slik at matchmakerne får oversikt og kan sette deg opp med potensielle matcher.


Hva betyr de nye tjenestene som DatingSolutions AS lanserer for deg som medlem hos oss?


I Februar i år fikk MatchMe.no nytt driftselskap. Medeier er MatchMe sin tidligere eier og grunnlegger Ane Sideri Hagen som er ansatt for som produktutvikler og daglig leder. Siden da har nye tjenester poppet opp for å gi single det de ønsker seg i nye tjenester, fremfor å legge til nye produkter og tjenester hos MatchMe. Vår dyreste medlemskap som gav evig medlemskap er flyttet over til www.ekterelasjoner.online De som kontaktet MatchMe for å få en ren headhuntingtjeneste kan nå henvde seg til www.matchmore.info Siste tilskudd på DatingSolution sitt datingtre, er tjenesten www.suksessfullesingle.online en tjeneste for alle de single som har registrert seg på datingsider som EliteSingles i håp om å finne den kvaliten de ønsker seg når det kommer til suksess eller utdannelsesnivå.


Vårt abonnementsmedlemskap flyttes.


Vi merket nemlig en endring hos oss når vi tilførte månedsabonnement som mulighet. Flere single på let etter slike suksessfulle single som beskrevet over henvendet seg til oss. Det er hyggelig det, og vi har mange suksessfulle single i vårt register, men det er likvell ikke der vårt fokus skal være.


MatchMe er og skal alltid være en tjeneste for single som har det bra med seg selv, trives med livet de lever og som er klare for en lidenskapelig og fin langvarig relasjon.

Det er den du er som menneske, og hva du kan tilby i en relasjon som er viktig for oss. Ikke hvor høy utdannelse du har eller hvor mye penger du tjener. Det er en faktor for flere av våre nåverende kunder, men det er ikke grunn nok til å bli introdusert til noen via oss.


Vi ønsker å tiltrekke oss flere kunder hvor relasjonen som skal skapes er det viktigste og ikke utseende eller penger på bok. Vi ønsker å få frem enda mer verdien av de relasjonene som vi har skapt med tanke på kommunikasjon og lidenskap i relasjonen. Hvis beundringen og respektet kun komme på bakgrunn av en status stilling eller noe man har oppnådd er vi ikke den rette tjenesten.


Våre kunder - håper vi - betaler oss for relasjonen som skal skapes, ikke i hovedsak for å komme i kontakt med suksessfulle single. Når vi ser at dette skjer må vi endret på vårt budskap og hvordan vi formidler vår tjeneste på nettsiden vår. Og vi må også ha et bedre sted for de single som ønsker noe annet enn det vi står inne for.


Hos oss betaler du for kvalitetsikring. Du betaler også for å ha ett mellomledd i alle relasjonene du starter. Det mellomleddet som matchmaker er, er også det elementet vi vårt tjeneste våre kunder er mest fornøyd med.


Du slipper å sitte alene og tenke og tro. Er det noe du er usikker på har du ett mellomledd som kan gi deg svar på det du lurer på, fordi hun eller han også snakker med matchen din.

Du får din egen matchmaker som tar vare på deg i prosessen - samtidig som du introduseres digitalt via våre LIVE introduksjoner som bidrar til at du slipper utlevere noe som helt av deg selv før du ser at dere har en kjemi og er nysgjerrige på å bli bedre kjent.


Vi elsker MatchMe som konsept og skal kjempe for å opprettholde konseptet og medlemmene som passer så godt til konseptet vårt.


Nå har vi har testet både abonnement og Eventer. Det ble helt feil i forhold til vårt konsept og gav oss innblikk i at vi har en del kunder og kandidater som ikke egentlig passer til vårt konsept.


Nå blir derfor vårt fokus å finjustere slik at vi kan gå vi tilbake til vår kjerne verdi og det som var grunntanken med vårt konsept.


Introduksjoner mellom single som har det bra med seg selv.

Trenger du mer oppfølging og har høyere krav enn gjennomsnittet? Da er EkteRelasjoner tjenesten for deg. Har du ikke behov for oppfølging og er mest opptatt av å treffe likesinnede suksessfulle single? Da er SuksessFulle Single tjenesten for deg.


Håper dette var oppklarende og så er det bare å ønske alle som skal introduseres denne måneden masse lykke til. Bruk din matchmaker godt, sett pris på jobben hun gjør for deg, og ikke minst delta på introduksjoner for å komme i kontakt med gode matcher til deg.

83 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page