top of page

Nå kan du plotte inn introduksjonsønsker i Juni.

Neste uke er det tid for introduksjoner igjen, og også vår første MIXER. Er du opptatt i uken som kommer? Ikke noe problem! Nå er det lagt inn tider i Juni også! Vi kjører også i gang med ny Mixer for de av dere som ikke har mulighet førstkommende Lørdag.


Og du? Har du ikke hørt noe om introduksjon i uken som kommer? Sjekk spam mappen din, eller send en mail til helena@matchme.online for å høre om vi har misset tidene dine.Hvem blir introdusert via oss?


Vi introduserer kvinner og menn som har det bra med seg selv. For kvinnene koster det 3490 og oppover å bli introdusert til kandidatene våre. Dette er prisen å betale for å slippe å lete og kvalitetsikre kandidater på egenhånd. Det er også prisen å betale for å komme i kontakt med menn som ikke er på datingsider men som likevell er klare for noe seriøst.


Er du en mann så er det helt gratis å bli introdusert via oss, så lenge du er kvalifisert. For å bli kvalifisert må du ha fylt ut vårt profilskjema og ha hatt en samtale med en av matchmakerne våre.


Er du en lesbisk kvinne? Da er det helt gratis å bli introdusert via oss hvis vi har en lesbisk kvinne vi jobber for. Du registrerer deg som kandidat og fyller ut profilskjema og tider for introduksjon og så hører du fra oss om vi har en kunde som matcher deg.


Dere kan også helt fint bare plotte inn tider og dager for introduksjon og legge ved litt informasjon om dere selv i skjema først hvis dere vil det. Da vil en matchmaker ta kontakt med mer informasjon og dere fyller ut profilskjema og har et møte med matchmaker før introduksjonen for at introduksjonen skal kunne gjennomføres.Er du INTERESSENT og ikke kunde enda?


Plott inn selv om du ikke enda er kunde for å få en tilbakemelding om vi har potensielle matcher til deg før du bestiller ditt medlemskap. Det samme gjør du som er kunde for at vi skal sette opp nye introduksjoner til deg med nye potensielle matcher.
68 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page