Moden, positiv og engasjert.

TIl en kunde som bor et stykke utenfor Oslo søker jeg etter en kreativ eller løsningsorjentert mann. Han er i alder 60-65 år og trives godt med livet. Han tar vare på seg selv og de nær seg og han har en indre ro og trygghet i seg selv som skaper harmoni og balance i relasjonene hans. god humor er et must for kunden min elsker å le. Båtliv er heller ikke å forrakte. Noen fjellklatrer trenger du ikke være, men å trives du med å gå turer, gjerne hånd i hånd er det definitivt en bonus.

Kunden min er kreativ engasjert og enormt positiv. Hun stiller opp for familie og venner og engasjerer seg i lokalsamfunnet. Hun tør være seg selv og stå for den hun er og har bygd et godt liv for seg selv. Dette er en kvinne du kan snakke om de store og de små tingene med, og nyte tosomheten uten at dere må snakke med hverandre mens dere gjør felles prosjekter. Som å fikse litt i hagen eller noe annet som må bli gjort.


Å bo sammen er ingen nødvedighet. Vennskapet og kjærligheten nytes når det settes av kvalitetstid og på små og store reiser.


Som med alle mine menn er god og ordnet økonomi et must. Også god psykisk og fysisk helse. Sunt forhold til alkohol og gode nære relasjoner.


Kjenner du noen som kan passe til min kunde? Tips dem om dette innlegget slik at de kan ta kontakt med meg Ane direkte på ane@anehagen.no eller via nettsiden.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle