top of page

Månedsrapport November 2023

WOW for en måned dette har vært for oss i MatchMe! Det er tydelig at noe skjer i datingbransjen og at flere og flere hiver seg rundt for å registrere seg hos oss. Det gleder oss selvsagt stort og det er også årsaken til at vi skapte vårt Introduksjonsmedlemskap - matchmaking light - for de som liker å date, ønsker å finne ut av hvem de tiltrekkes av og egentlig fortsette litt som de har gjort på datingsidene, men med mer kvalitsikring.

Rapport med tanke på introduksjoner, nye par og annet:


Vi har fått to nye kjærestepar i løpet av November. Et av disse parene har datet siden September og det andre paret ble en såpass god match i slutten av Oktober at de bestemte seg for å satse tidlig November. Av de 6 parene som ble en match etter date i Oktober er det altså ett par som har blitt kjærester, og 3 som fortsatt dater. Vi håper selvsagt at disse 3 også vil bli kjærester etterhvert.


Vi har hatt 46 introduksjoner i November som er ny rekord, mye pga vårt nye medlemskap som de unge hiver seg på. Nytt fra November er også utfylling av skjema etter hver introduksjon for bedre oversikt og raskere tilbakemelding.


Vi utvikler oss for å gjøre prosessene enklere og bedre for dere som er medlemmer hos oss og er enormt takknemlig for alle gode tips og forslag dere kommer med. Sammen endrer vi måten single treffes på og forhåpentligvis gjør vi det enklere for single å treffe noen de er en god match med.


Nå ser vi frem til siste ukene før det nye året ankommer og ikke minst den store registreringsdagen 26 Desember. Er du en av de so også leter via datingsider husk å ha profilen så bra som mulig før den dagen. Er du en av de som vurderer medlemskap hos oss anbefaler vi absolutt å starte prosessen denne måneden slik at du er klar for dating i Januar.


Vi ønsker dere en flott førjulstid og som vanlig, ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis dere lurer på noe.


Hilsen Helena og Ane

86 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page