top of page

Månedsrapport Mars 2024

Mars måned var en liten nedgangsmåned i forhold til Februar. Det var vanskelig å få til tider som passet for de fleste og det var en god del som valgte å heller utsette introduksjoner til etter påske. Samtidig er tilbakemeldingene fra de som ble introdusert denne måneden helt supre. Våre kunder og kandidater digger våre korte digitale LIVE introduksjoner, og selv om det ikke ble noen matcher i Februar har alle som ble introdusert gitt oss tilbakemelding om at de synes det har vært lærerikt og gøy.

60 stk som skal bli introdusert i April!


At det var litt stille i Mars viser seg å skape eksplosjon i April. Vår introduksjonsansvarlig Ane har benyttet påsken til å plotte inn tider og dager og det er nå hele 60 single som skal bli introdusert til noen i løpet av de neste ukene.


Vårt matching board hvor vi har oversikt over kunder og kandidater er fullstappet av fantastiske single som alle skal på en eller flere introduksjoner. En av våre kunder skal introduseres til hele 7 menn, mens de fleste av våre kunder skal introduseres til to eller flere. Det er kun et par kunder som enda ikke har blitt invitert til introduksjon, men vi har stor tro på at også disse blir satt opp på en date eller to i løpet av April.


Målet vårt er at alle kundene vi har nå, skal ha funnet en kjekk mann eller kvinne (vi har en bifil og en lesbisk kunde også) som de kan gå sommeren i møte sammen med, og dette målet jobber vi heftig mot. Flere av kundene vi fikk inn i slutten av 2023 og i begynnelsen av 2024 er allerede ute av systemet og dater noen, og det ønsker vi for resten av kundene våre også.


Vi er superentusiastiske og gleder oss virkelig til April. Dette blir en ny rekordmåned det er vi sikker på :D


Påske hilsen fra


Helena og Ane
87 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page