top of page

Månedsrapport for Oktober

Denne måneden har vært helt fantastisk hos oss, og den er enda ikke over. Vanligvis er våre arbeidsdager Mandag til Fredag men denne uken måtte vi også ha introduksjoner på Søndag for å få plass.

Så langt denne måneden har det vært 27 introduksjoner og en av våre kandidater har vært med på 11 av disse! Det betyr altså at han kunne være en match til 11 av våre kunder og mange flere av våre medlemmer som ikke har oppgradert til å bli introdusert.


Dette forteller mye om hvor lik smak mange av kundene våre har og også hva de søker etter og ønsker seg for en relasjon.

Denne mannen fant sin match med en av våre kunder og de har nå hoppet ut av systemet for å bli bedre kjent og konsentrere seg om hverandre. For han handlet det om energien hun utstrålte og kjemien han følte med henne kontra de andre.


Samtidig var også flere av de som han ble introdusert til som fant ut at det var nye elementer som var viktigere for dem og dermed var det andre kandidater de heller kunne være en bedre match til. Dermed ble det mange flere introduksjoner som ble til, eller som er planlagt.


Det er dette vi liker ved de digitale introduksjonene fordi de gir oss innblikk i ting man ikke kan se via en profil eller registreringskjemaer. Man må møte mennesker for å kunne se hva man virkelig liker og ikke.


Via justeringer og headhunting har 6 av våre kunder mest sannsynlig funnet sin match denne måneden. De er nå i en tidlig datingfase for å bli bedre kjent.


Desverre fortsatt ett problem med få flotte menn i 50 årene og 60 årene. Så kjenner du en flott far, onkel, kamerat eller bror som fortjener en skikkelig nydelig dame tips han om oss.


Vi gleder oss til ny måned og forhåpentligvis enda flere matcher.


Hilsen Helena og Ane175 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page