top of page

Månedsrapport Februar 2024.

Det skjer mye hos MatchMe for tiden og det er tydelig at endringene vi har gjort de siste månedene fører til mer aktivitet. Denne måneden har vi hatt ny rekod på introduksjoner og det har vist seg at en ny gruppe medlemmer har vært vinneren når det kommer til hvem som får flest introduksjoner! I tillegg har 3 av våre kunder og dermed også 3 av våre kandidater (6 mennesker) blitt introdusert til noen som de likte såpass godt at de begynte å date.Før var det i hovedsak medlemmene i alderen 30-40 uten barn som hadde flest introduksjoner hos, nå er det medlemmene i alderen 45 til 55 som har flest. Uten at det har blitt færre introduksjoner for aldersgruppen 30-40, heller tvert i mot. Vi hdde dobbelt så mange introduksjoner i Februar kontra i Januar og Januar pleier alltid å være vår beste måned. Dette gleder oss stort, fordi det viser at vi har en jevn økning av flotte menn i flere alderskategorier. Det er fortsatt litt få i alderen 60 pluss men vi ser en liten økning også der.


Får du ikke mail fra oss utenom nyhetsbrevene? Sjekk spam mappen din!


Vi opplever at mange av våre mailer desverre havner i spam når vi sender mail direkte, så sjekk spam mappen din og hvem vet, kanskje ligger det en invitasjon til en introduksjon der, som du ikke har sett. Eller det har kommet et godt tilbud på en av våre pakker som kunne ha vært fristende for deg hvis du hadde sett den.


Mas på oss hvis du føler vi ikke følger deg opp.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du føler at det er lenge siden du har hørt fra oss, eller hvis det er en oppfølging som ikke har blitt fulgt opp. Vi gleder oss til å få nye medarbeidere som kan være med på å følge dere alle opp, men frem til det er på plass vil det desverre være litt ventetid pga kapasiteten vi har her og nå.


Kun 6 som fant sin match? Eller WOW 6 stk som fant sin match?


At 3 av våre kunder fant sin match i Februar er en suksess fordi det var 3 kunder som fant sin match i hele fjor. I tillegg var den en kunde som fant sin match i Januar noe som tilsier at vi i løpet av 2 måneder har fått flere matcher enn vi fikk i hele fjor. Med match mener vi selvsagt ikke at man har lyst til å gå på en date etter en introduksjon, men at de etter en date eller to har lyst til å fokusere på den relasjonen og ikke bli introdusert til noen flere.


Av introduksjonene vi hadde i Februar var det flere ja til en date etter introduksjonen enn det var nei, og det er flere av de som gikk på en date som fortsatt er i en tidlig fase og dermed ikke kan bli lagt på statistikken over matcher. Selv om vi krysser fingrene for at de gode følelsene bare øker og øker.


Ellers vil vi gi en spesiell takk til deg som setter pris på tjenesten vår og som bidrar til motivasjon og videre vekst både ved å anbefale oss til andre og ved å gi oss positive tilbakemeldinger. Uten dere ville ikke vi vært der hvor vi er i dag. Når man driver en liten nisje som det vi gjør betyr positiv energi og positive tilbakemeldinger så mye mer enn mange aner. Så takk for at du bidrar og takk for at du er tolmodig i denne vanvittige morsomme vekstfasen som vi er i.


Hilsen Helena og Ane

106 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page