top of page

Lurt å tenke på før en digital introduksjon.

Oppdatert: 17. jan. 2023

Flere av våre medlemmer har fått invitasjon til en digital introduksjon med potensiell match i disse dager. I den anledning tenkte vi at det kunne være greit med noen tips til hvordan du kan få best mulig resultat ut i fra en slik mulighet. Noen av disse tipsene er de samme som når du skal treffe noen i virkeligheten for første gang, men bedre å legge de ved just in case.
Gjør et godt førsteinntrykk.


Å bli introdusert til noen digitalt er som å bli introdusert i virkeligheten og du må tenke som om du skulle ha møtt noen i virkeligheten. Du sparer inn tiden det tar deg for å komme deg på en date men du bør bruke litt tid på å stelle deg og gjøre deg klar som du ville gjort på en vanlig date.


Pass på at kamera er satt opp i en god vinkel.


Hvis du logger deg på via mobil kan det være lurt å ha et stativ til mobilen. Hvis du logger deg på via en laptop kan det være lurt å passe på at den står på en slik måte at kamera ser litt ned på deg og ikke opp på deg. Det er en mye mer flatterende vinkel.


Ha fokus på kjemi og nysgjerrighet.


Dette er lett å prøve å få mest mulig informasjon i de 20 minuttene dere har, men husk at dette ikke er en date men en presentasjon. Det eneste dere skal kjenne på er kjemi og om det er nysgjerrighet til å bli kjent. Du kan være sikker på at det grunnleggende er på plass hos den du blir introdusert til. Dere har også mest sannsynlig de samme ønskene for hvordan livet skal leves. Det er nygjerrighet som skal være avgjørende når du skal bestemme om du ønsker å bli bedre kjent og treffe denne personen i virkeligheten.


Enhver date er en date i riktig retning.


Ofte er det gjennom en introduksjon eller date du finner ut av ting som er viktig for deg. Plutselig finner du ut at en potensiell kjæreste må være slik eller slik fordi det er viktig for at dere skal kunne ha det bra sammen og faktisk kunne gjøre ting som du liker å gjøre sammen med en kjæreste.


Lykke til 🤞💕


Les mer om digitale introduksjoner her:Registrer deg som INTERESSENT for digitale introduksjoner her:

257 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page