top of page
  • Ane Hagen

La 2023 bli ditt kjæreste år.

Sikre deg å kunne bli introdusert til de beste single i landet ved å ha et aktivt medlemskap hos MatchMe i 2023. Les mer om verdien av å være registrert her kontra nettdatingsider og apper og vurder hvilket medlemskap som passer til deg ut i fra hvor du er i livet og hvor mye du ønsker deg en kjæreste.

Kun single som har det bra med seg selv.


Vi har single i alle former og fasonger, i alle forskjellige yrker og med forskjellige mål og ønsker for livet. Vi måler ikke våre single som bra single ut i fra hvilken inntekt de har eller hvor pene de er. Det eneste som betyr noe for oss er at du har det bra med deg selv og livet du lever.


Det er utrolig viktig å få frem fordi det er grunnsteinen når vi matcher noen i vårt system. Single med høy standar er single som har mye å tilby en kjæreste. Da snakker vi emosjonell støtte og verdi som menneske med tanke på modenhet og selvinnsikt.


Det er helt i orden at du ikke føler livet er 100% fordi du tenker du har det bedre med en kjæreste enn uten, men en kjæreste skal aldri være noe du ønsker deg fordi du har et liv du ikke er tilfreds med uavhengig av kjæresten eller ikke.


En kjæreste kan være en motivasjon og støttespiller til å ta tak i enkelte ting i livet, men vi er veldig påpasselig på hvilken grad det forventes at en kjæreste skal fikse et problem.


Du slippper å lete selv.


Se for deg at du sitter på jobb og så kommer det en mail fra meg eller en av de andre som jobber hos MatchMe hvor du blir invitert til en Digital Introduksjon. Du vet da at MatchMe har et annet medlem som de tenker at kan være en match med deg. De har gjort jobben med å se på dere to opp mot hverandre og for hverandre. På papiret ser det ut til å kunne være en match, nå kan dere finne ut om dere også kan ha en tiltrekning og nysgjerrighet til å treffe hverandre.


Ikke ved å se på bilder og lese en tekst, men ved å bli introdusert til hverandre på skikkelig. Dere får se hverandre og snakke med hverandre - digitalt - i noen minutter og så etter avbrudd av matchmaker får dere gi beskjed om dere ønsker å gå på en faktisk date, ikke til hverandre men til matchmakeren.


  • Du slipper å gi ut personlig informasjon.

  • Du slipper å opprette en ekstern kontakt med noen uten å ha snakket med de og sett at her kan det faktisk være kjemi.

  • Du slipper å avvise noen.


Hvis du er lei av å lete etter den rette for deg på datingsider hvor du må sortere mellom de som er ute etter oppmerksomhet, bekreftelse, ett ligg eller forhold, så kan det være at MatchMe heller er plassen for deg. Nettopp pga denne sorteringsprosessen vi har, som vi tar oss av.


For oss er dette viktig:


  • Dere har samme ønsker for hvordan livet skal leves.

  • Dere har samme ønsker for hvordan et forhold skal være.

  • Deres målsetninger og livstil matcher.

  • Dere passer altså sammen emosjonelt og sosialt.


Så er det opp til dere å finne ut om dere også matcher med hverandre når det kommer til tiltrekning og lyst til å tilbringe tid sammen.


Er du registrert som Interessent? Benytt kode MATCH2022 i dag og oppgrader til Digitalt Medlemskap for å få god pris på oppgradert medlemskap (som setter deg litt forran i køen) i hele 2023. Tilbudet varer til og med 31 Desember 2022.


Ønsker du at vi ikke bare skal lete i systemet vårt men også eksternt? I våre personlige nettverk og nettverkene til våre nettverk? Da går du for MatchMe Start eller MatchMe Basic. Benytt samme koden for å få gode priser på det også. Eller kontakt oss for å få faktura.


Ønsker du en garanti om en Match?(noen du blir introdusert til som du liker og som liker deg og som du går på date med), går du for MatchMe Start med ekstern letepakke i 3 måneder. De putter deg først på vår liste over single vi jobber for og som vi matcher med andre medlemmer og leter for. Letepakkene gir deg maksimalt utbytte av det å ansette en matchmaker.


Vi har 10 års erfaring på Matchmaking i Norge og har utviklet våre pakker med utgangspunkt i hva våre kunder har ønsket og hva som har gitt resultater. I tillegg til rettferdig lønn og kred til Matchmakeren som gjør jobben.


Vi gleder oss enormt til 2023 og håper du griper mulighet til å finne den rette for deg på en for mange, mye mindre emosjonell krevende måte å finne den rette for deg.

26 visninger0 kommentarer