top of page

Introduksjonstider for Mai ligger nå ute.

Du har kanskje enda ikke plottet inn dagene som passer for deg i April, og her er vi klare med datoene du kan plotte inn for Mai allerede. Dette for å planlegge neste måneds introduksjoner så raskt som mulig.

Effektivitet er blitt ordet til MatchMe i 2024 og vi elsker hvor effektive LIVE introduksjonene våre viser seg å være - for dere.


Er du ikke betalende medlem plott inn dagene og tidene som passer til deg uansett. Erfaringen vår fra de siste månedene er at nesten alle som plotter inn tidene sine blir invitert til introduksjon. Dette fordi vi regelrett nå bugner over av kjekke menn som er klare for å bli introduser til alle våre fantastiske kunder.


Helena vår system og medlemsansvarlig er også din kontaktperson når det kommer til introduksjonene. Har du ikke hørt noe om en potensiell introduksjon eller har andre spørsmål rundt dette send henne en mail på helena@matchme.no


Du finner nå alle tilgjenngelig dager og tider under LIVE Introduksjoner på nettsiden vår. Du kan også klikke direkte via knappen under.
22 visninger0 kommentarer

Σχόλια


bottom of page