top of page

Introduksjoner for neste uke er nailet. Gjør dette hvis du ikke har fått mail:

Da har vårt introduksjonsansvarlig Ane Sideri Hagen fylt opp neste ukes introduksjonstider og vi står over 16 potensielle matcher denne gangen. Har du ikke fått mail fra oss? Ikke fortvil. Det er nemlig ikke slik at en manglende invitasjon til introduksjon betyr manglende matcher. Ofte handler det bare om logistikk. Derfor er det også slik at selv om vi jobber for deg som kunde en måned kan det hende at du ikke får en introduksjon den måneden, men at det kommer en introduksjon måneden etter.
Både kunder, interessenter og kandidater anbefales å plotte inn dagene som passer for introduksjoner i Mai så fort som mulig. Ane skal nemlig sitte i helgen å få gang på den første introduksjonsuken som er 13 til 19 April. Selv om du har blitt invitert på introduksjoner neste uke, plott inn for Mai også. Her er det mye action for tiden med mange nye flotte kunder og kandidater. Du kan også legge inn ønsker uten å være registrert hos oss. Da tar vi kontakt med deg for mer informasjon og ser om vi har en match til deg, før du registrerer deg som kunde eller kandidat.Er du ny her og lurer på hvordan våre Digitale LIVE introduksjoner foregår, kan du lese mer om dette på informasjonsiden vår:
Er det noe som helst som du lurer på ikke nøl med å ta kontakt med oss via hei@matchme.no eller ta direkte kontakt med Helena vår system og medlemsansvarlig på helena@matchme.no

77 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page