top of page

Hvorfor skal man ikke skrive med hverandre før en date når man benytter en matchmaker?

Vi lever i en tid hvor det å blir kjent med noen skjer via meldinger. Vi blir kjent via en datingapp eller via sosiale medier og vi setter i gang prosessen med å bli kjent og finne ut om vi kan være en match. Når du blir introdusert til noen via en matchmaker er prosessen helt annerledes og det er ting som i dag faller deg naturlig som du ikke må gjøre i den prosessen. Hvorfor?

En annerledes bli-kjent fase.


Å bli kjent via en matchmaker og et matchmakingbyrå er veldig annerledes enn å bli kjent på egenhånd. I hovedsak fordi du slipper den første bli kjent fasen for å finne ut om dere passer sammen. Den er allerede tatt hånd om fra matchmakeren din. Dere har blitt introdusert til hverandre og ja det føles sikkert naturlig å meldes litt frem og tilbake før dere har fått til den første daten, men det er også en av de tingene som i våre øyne ødelegger litt i dagens relasjoner. Man tenker og tror. Man kjenner på følelser som dukker opp på bakgrunn av hvor raskt noen svarer. Energien som er i meldingene. Hvordan de responderer på spørsmål og hva slags spørsmål de selv stiller.


Vi ønsker alle å måle hverandres interesse for å beskytte våre egne følelser. Frykt for å ikke bli sett på om bra nok gjør at vi raskest mulig prøver å finne ut av om noe kan bli noe, slik at vi kan slippe å kjenne på negative følelser.


Og det ødelegger veldig. Single må lære seg å gi relasjoner tid.


Din verdi tar tid å se.


Verdien din som en potensiell partner for noen tar tid å bli synlig. Det handler om følelser som skapes over tid med utgangspunkt i hvordan dere har det sammen. Ikke hva du skriver i meldinger. Det er i virkeligheten dere blir kjent med hverandre og ser verdien av hverandre og det er derfor også i virkeligheten kommunikasjonen skal foregå.


Hans/Hennes verdi tar tid å se.


Det er lett å dømme og tenke og tro på grunn av tidligere erfaringer. Det er også lett å annta at noen vil være slik eller slik fordi du ser noe de gjør her og nå. Men vi mennesker er utrolig gode på å tilpasse oss, og vi har også en stor viljestyrke til å endre oss eller gjøre noe annerledes når vi ser verdien av det.


Derfor er det så viktig at man forholder seg til det som skjer når man er sammen. Ikke hva som skjer via meldinger.


Bli kjent i virkeligheten. Ha samtaler i virkeligheten for å se hvordan dere kommuniserer når dere faktisk er i samme rom. Gi hverandre tid til å vokse i hverandres øyner og bli skikkelig kjent før dere dømmer hverandre.


Og ikke minst bruk matchmakeren til å ta opp alt dere tenker og tror og hvorfor dere tenker og tror dette. For hun sitter faktisk med fastiten. Den fasiten er en stor del av verdien ved å benytte en matchmaker til å gjøre jobben og ikke gjøre jobben selv.


Hva skal du gjøre hvis du ikke har en matchmaker? Du er hjertelig velkommen til å registrere deg i vårt system. Som Kandidat får du også en kartleggingstime med oss og du har alltid mulighet til å ta kontakt med oss for å få noen gode råd mens du leter selv. Ønsker du å lete selv men vil gjerne har noen råd underveis? Ta kontakt med Ane via www.anehagen.no og få hjelp av henne som din datingmentor.81 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page