top of page

Hvorfor MatchMe Pluss medlemskapet lønner seg.

Vet du at du har høye krav er alltid MatchMe Pluss det medlemskapet som lønner seg. Hvorfor det? Fordi det inkluderer 6 måneder med headhunting OG varer evig. Når du bestiller MatchMe Pluss slipper du å tenke på at du har en viss tidsperiode for medlemskapet ditt og kjenne på litt stress med tanke på det å finne noen i løpet av den tiden kunderelasjonen varer.

De første 6 månedene er vi ute å leter spesifikt til deg. Uten at du må betale noe ekstra for det. Du får kjent på hvordan det er å ha full oppfølging og leting og vet også det at tiden ikke renner ut. Har det ikke skjedd noe på 6 måneder så er det opp til deg om du vil betale for mer leting eller om du bare vil ligge i systemet og bli matchet med de vi finner til andre som kanskje er en bedre match med deg.


Er du 60 pluss tar det som regel minst ett år før vi har funnet den gode matchen. Unntak på regelen selvfølgelig, men stort sett tar det mellom 1 og 3 år før det blir en match. Dette fordi det er få single menn i 60 årene som er ledige på markedet som innehar det du ser etter.


Også for deg som er yngre og som er bevisst på å gi det hele god tid lønner deg seg med et pluss medlemskap. Ikke bare for headhuntingen og den evige tiden, men også på grunn av oppfølgingen som du får med på kjøpet. Skulle du finne din match og så etter 2 år så ser dere at dere har endret dere i forskjellige retninger kan du også komme tilbake og bli introdusert til nye uten å betale noe mer.

29 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page