top of page

Hvorfor er Onsdag er viktig dag hos MatchMe?

Hos oss skjer ting raskt. Spesielt når det kommer til kjekke menn. Vi har nå nesten 200 flotte nydelige fantastiske kvinner i systemet vårt som bare venter på å få mail fra Ane hvor det står:


Kan XXXX være din match?


Det betyr nemlig at våre rekrutterere har funnet en mann (eller kvinne til vår første lesbiske kunde) som vi anser kan være en match.

Men hvorfor er Onsdag en så viktig dag?


Hvis du vurerer å bli kunde, og har lyst til at ting skal skje fort, så er Onsdag viktig å tenke over. Hver Onsdag har vi nemlig rekrutterer møte hos oss. Da får rekruttererne informasjon om nye kunder slik at de kan sette i gang jakten etter flotte kandidater til disse kundene.


Hvis du blir kunde på Tirsdag vil du bli tatt opp dagen etter og vi er i gang med letingen for deg med en gang. Blir du kunde på Torsdag blir du ikke tatt opp før uken etter. Har en uke noe å si. Ja for noen av dere så kan det være vesentlig, fordi han som passer til deg kan faktisk bli introdusert til en annen kunde hvis vi ikke er klar over at du er interessert. 🙈


Du har kanskje sett det på datingsider også, at de bra mennene forsvinner raskt. Slik er det også hos oss. Det er ikke slik at vi lar de ligge å marinere for å se om det er en kunde som dukker opp som passer bedre til han. Disse mennene er ferdig marinert og klare for avlevering. 🤣👌


Så hvis du vurderer å bli kunde, gjør det så fort du kan før Onsdag. 🙌

98 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page