top of page

Hvorfor er det mange flere kvinner enn menn registrert hos oss?

Oppdatert: 30. des. 2022

Jeg har nettopp hatt en liten opptelling i databasen vår. Av snart 300 godkjente registrerte single hos oss er det kun 27 av disse som er menn. Det overrasker ikke meg. Men det overrasker kanskje deg? Hva er det som gjør at kvinner som har det bra med seg selv oftere kontakter en matchmaker enn det en mann som har det bra med seg selv gjør, tenker du kanskje? Er ikke menn ute etter en kjæreste i like stor grad som kvinner? Hvorfor er det så mange menn på datingsidene men så få registrert hos en matchmaker? Jeg vil gi deg svar i denne artikkelen.Bra menn som er single bruker sjeldent datingsider.


De fleste kvinner jeg har snakket med opp gjennom forteller meg at det å finne en kjæreste på nett, føles som å lete etter nåla i høystakken. Og det er sant. Fordi det er slik det er. De fleste menn som registrerer seg på datingsider kjeder seg. De kjeder seg eller de vil sjekke om de får napp. De har et bekreftelse eller oppmerksomhetsbehov som gjør at de titter innom, matcher, chatter og så dropper å ta det videre. Det de var ute etter det fikk de bare ved å få en match.


Menn trykker ja på alle profiler som dukker opp i noen minutter, mens kvinner studerer hver profil i noen minutter før de trykker ja.

Så hvor er de bra mennene som er single? De er opptatte med å leve livet sitt. De gjør ting som engasjerer dem. De fokuserer litt ekstra på jobb. De er med gode venner eller dyrker en hobby. Finner de ut at de vil ha en kjæreste så kommer de raskt i kontakt med noen der ute i den virkelige verden. For......


Bra menn som er single som vil ha kjæreste kapres raskt.


Den store forskjellen på hvordan jeg jobber nå, og hvordan jeg jobbet før er at jeg er mye mer føre var og følger opp selv om noen er i forhold første gang jeg kontakter dem til en kunde. Dette gjør jeg for å kunne kapre de hvis de skulle bli single igjen. I tillegg til listen over menn som jeg vet er ledige har jeg også en liste over bra menn som ikke er ledige. Skulle noen av disse bli ledige vet jeg at jeg garantert har mange kvinnelige kunder som jeg kan introdusere han til.


Mange kvinner tenker at en nysingel mann ikke er en bra mann. At han må modnes ellervære singel litt før han blir klar. Sannheten er at en nysingel mann kan være en veldig bevisst og ekstremt bra mann. Kvinner må slutte å tenke at menn trenger det samme som de trenger, eller at alle trenger det samme som de trenger. Det er forskjeller på hva hver og en av oss trenger på bakgrunn av hvordan vi er oppdratt og hvordan vi har det med oss selv.


Men en ting er sikkert. Norske kvinner ønsker ofte den samme type mann. Med de samme egenskapene, samme verdier og holdninger. Gjerne også samme utseende/sjarm. Det som gjør at noen matcher mens andre ikke har med kjemi å gjøre. Kjemi og noen forskjeller i form av interesser og ting de engasjerer seg i. Politikk f.eks kan være en forskjell som gjør at han passer bedre med Kari enn med Lise.


Derfor er det også slik at de få bra mennene som beveger seg inn på datingsidene kan velge og vrake, og ofte ender opp med å ghoste mange kvinner fordi de ikke klarer å håndtere all oppmerksomheten de får.


Hva får våre menn til å registrere seg?


Av de mennene vi godkjenner er fellesnevneren tid. De har ikke tid til å lete selv, men ønsker å treffe noen. De ønsker også den samme kvalitetsikringen som våre kvinner ønsker. Altså de vil ikke kaste bort tiden sin på noen som ikke kan være en match. Så de kontakter oss og blir registrert og enten finner sin match i databasen eller oppgraderer for ekstern leting de også. Det er også en økning på bra menn som registrerer seg hvert år, mye pga de parene vi skaper som viser seriøsiteten ved konseptet vårt.


Har vi noen bra menn på lur utenom de registrerte?


Ja som jeg nevnte tidligere har jeg definitivt noen bra menn på lur. Men det er langt fra slik at jeg åpner opp et skap med bra menn med en gang en kunde har betalt for ekstern leting, så kan hun velge og vrake. Mange tror det, og jeg skulle ønske det var slik, men sånn er det ikke.


Letingen foregår via mine lister, men også via mitt og andres nettverk. Jeg vet hvem som er bra som mennesker og leter i de kretsene for å få tak på de singlebra mennene. Bergen og Trondheim er vanskeligst, Oslo er lettest. Dette handler ikke bare om anntall menn som er i byene men også om hvordan mennene i de byene er med tanke på hva kvinnene søker etter.


Kvinner i dag ønsker menn som er positive og engasjerte. Menn som er opptatt av selvutvikling og som ønsker en god livskvalitet. Et lykkelig liv.


De er ogå opptatt av utseende i samme grad som menn er, og vi prøver å matche single som ligner på hverandre og som har en viss likhet i stil slik at utseende også skal bli likt.


Er du en mann som føler at du innehar de egenskapene nevnt over er det over 250 kvinner som kan passe til deg i vårt system.


Hvor stor sannsynlighet er det for at du vil bli matchet med en mann via oss? Alt avhenger selvfølgelig av hvem du er og hvor tiltrekkende du vil kunne være for disse mennene, men også av synligheten din i vårt system. Vi har et satt system som gjør at våre Basis kunder alltid kommer først i køen og så går vi nedover med utgangspunkt i hvilket medlemskap du har.


Er du INTERESSENT som er gratis kommer du sist i køen. Har du et MATCHME DIGITALT medlemskap kommer du forran alle INTERESSENT medlemmer. Har du bestilt MATCHME START eller BASIS medlem kommer du før alle med DIGITALT medlemskap. Har du bestillt ekstra letepakke kommer du først i køen alltid.


Jo mer du investerer i vår hjelp jo mer hjelp får du. Logisk ikke sant?


Jeg håper denne artikkelen gav deg litt innblikk i hvordan vårt system fungerer, hva slags single som registrerer seg hos oss, men også litt forståelse for hvorfor datingsidene er som de er.


Uansett hva du velger å gjøre, så ønsker jeg deg lykke til i 2023 og håper du finner den rette for deg.

212 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page