top of page

Hvorfor er det så mange single menn, men samtidig så vanskelig for en kvinne å finne sin match?

Oppdatert: 23. feb. 2023

Det er flere single menn enn kvinner. Samtidig så er det, som overskriften sier, vanskelig for kvinner å finne sin match. Hva er det som gjør at menn føler kvinner er for kresne og kravstore, samtidig som kvinnene på sin side sier at de ikke er det? Er det slik at menn har rett, eller er det slik at kvinnene har rett? Hva er løsningen for at menn og kvinner skal kunne finne en partner som passer til seg enklere i dagens samfunn, i følge meg som jobber i denne bransjen? I denne artikkelen vil jeg dele mine tanker rundt dette problemet og hva jeg ser på som en mulig løsning, hvis innsatsen er noe man er villig til å gjøre.

Fakta: De fleste kvinner som ønsker seg en kjæreste kan få seg en kjæreste hvis de vil. Dette fordi det er flere menn enn kvinner som er single. Men som ikke blir valgt har altså rett i at kvinner pr i dag velger og vraker.


Fakta: Kvinner matcher ikke med alle fordi de fleste av mennene de da får match med er menn de absolutt ikke passer sammen med. Dette betyr at selv om det er veldig mange flere menn enn det er kvinner så er det få av disse mennene kvinnene blir tiltrukket av og vil vurdere som en potensiell partner.


Spørsmål: Betyr dette at kvinner er for kravstore og kresne?


La oss ta for oss hvordan det er med tanke på single som er fornøyd med seg selv og som lever et tilfredstillende liv. Hvis det er minimum som må være på plass før man i det hele tatt skal begynne å vurdere noen som en potensiell partner, hvordan ligger vi da ann fordelt på kjønn.


Min erfaring er at det er stort avvik mellom kjønn og tilfredstillende livskvalitet og selvfølelse. Det er mange flere kvinner som vet hva de vil, som er trygge på seg selv og som lever et liv de liker enn det er menn som har det på samme måte.


Så hvis vi fjerner alle de som ikke er DER så blir også singel bildet et helt annet.


Da er det plutselig flest kvinner og ikke flest menn å velge mellom.

Det betyr at menn som har det bra med seg selv og lever et tilfredstillende liv kan velge å vrake blant kvinner som har det på samme måte. Kvinnen blir plutselig den som må bli valgt og ikke den som velger.


Vi ser dette tydelig her hos oss.


Vi har kun single som har det bra med seg selv og livet de lever i vår database. Vårt mål når vi introduserer single til hverandre er at de skal få en så ukomplistert relasjon som mulig. De skal ha et godt grunnlag til å kunne kommunisere godt, trives i hverandres selskap og være styrket til å meste de utfordringene et forhold inneholder.


Mennene som vi godkjenner er det svært få av. Ikke fordi de må være slik eller slik utseendemessig, eller må ha den eller den utdannelse eller andre ting mange ofte tenker at kvinner krever, men fordi det er få menn som er single som innehar det minimale av hva vi mener må være på plass for å kunne få en velfungerende relasjon.

Du tenker kanskje at det er slike som han over her vi helst vil ha, men sannheten er at det ikke handler om utseende, dressen, jobben, pengene eller statusen. Det handler om at han har det bra med seg selv, livet han lever, er foroverlent med tanke på å ta initiativ og vise interesse, samtidig som han er lidenskapelig opptatt av noe slik at kvinnene kan beundre og respektere han.

Vi har pr i dag 282 godkjente registrerte. Av disse er det 27 menn. 22 av disse er registrert med potensiale og er ikke match med noen av kundene vi jobber for i dag, men kan plutselig være en perfekt match til en ny kunde som vi får.


De 5 andre er pr i dag i omløp med introduksjoner for å finne noen de har kjemi med. Her er det i hovedsak de som velger og vraker. Kvinnene liker de, fordi de har gjort en liten innsats med seg selv og gir dem den rette følelsen på bakgrunn av dette.


Det handler om at de jobber litt med utseende sitt i form av å ta litt bedre vare på seg selv. Det handler om at de jobber litt med livsstilen sin i form av det å trives bedre med livet de lever. Det handler om at de jobber med selvfølelsen sin, noe som ofte kommer av seg selv når de tar tak i de to andre elementene.Så når noen forteller meg at det er kvinnene som velger og vraker på nettet, så forteller jeg at det er mennene som har fordelene, de griper de bare ikke.


Med litt bedre profilbilder. Litt mer spenstige profiltekster. Fokus på de tingene kvinner ser etter istedenfor det de tenker og tror at kvinner ser etter. Og ikke minst engasjement i dialogen når de først får en mulighet til å bli kjent.Har du noen tanker rundt dette?639 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page