top of page

Hun var på over 50 dater i 2023 via nettdatingsider og apper. Etter 4 introduksjoner hos oss ble det match!

Kvinnen tok kontakt med MatchMe i begynnesen av Desember i fjor. Utmattet og utslitt etter å ha gjort letejobben selv og gått på utallige dater for å kjenne på kjemi. Vi hadde et godt tilbud og hun slo til. Vi introduserte henne til 3 menn som vi hadde i systemet fra før og så en mann som vi headhuntet inn til henne. Han som vi headhuntet inn til henne ble også henne match. Siden Febuar har de vært på flere dater, også hatt en weekendtur sammen og har nå bestemt seg for å satse på hverandre.Vår introduksjonsansvarlig og Matchmaker Ane Sideri Hagen tok en prat med kvinnen for å høre hvordan erfaringen hennes hadde vært med vår tjeneste og hvorfor hun valgte å bestille tjenesten hos oss.


"Screeningen var viktig for meg. Det å vite at de jeg skal bli introdusert til er seriøse og innehar det jeg ser etter. Jeg var utslitt etter å ha gjort den jobben selv og bli skuffa gang på gang pga useriøse menn som er mer opptatt av bekreftelse enn ekte kjærlighet. "


Hva tenker du er viktig for andre som vurderer vår tjeneste å vite?


"Denne tjenesten er ikke for alle. Er man opphengt i sveipingen og er vant med å sortere ut i fra utseende er ikke denne tjenesten for dem, tenker jeg. Jeg sier ikke det fordi mennene jeg har møtt ikke har vært kjekke, han jeg nå dater er veldig veldig kjekk, men jeg tror at hvis man er blendet av utseende vil man ikke kunne se verdien av tjenesten."


Hvem tror du denne tjenesten passer for?


"Jeg tror den passer godt for de som ikke enda vet helt hva de ser etter, som kan finne ut av det via de digitale introduksjonene, og de som ønsker veiledning og støttende hånd i prosessen. De som er åpne for å bli introdusert til noen som de virkelig passer til, på dypet, som kanskje ikke er det samme som de har falt for tidligere. De som ønsker en relasjon som vil vare og som er ute etter å finne The One."


Hvem tror du denne tjenesten ikke passer for?


"Som sagt så tenker jeg at denne tjenesten ikke passer for de som er blitt avhengig av sveiping og det å velge mellom mange kandidater. Jeg har en venninne som ikke vil treffe noen før hun har sett bilder. Hun hadde ikke taklet denne tjenesten. På samme måte som Tinder og de andre sidene ikke passet for meg. Det ble for statisk og upersonlig. Haste dating for å kjenne på kjemi før man vet om man i det hele tatt passer sammen."


Vi ønsker vårt nye par masse lykke til og gleder oss til å følge dem videre. Fordi hun valgte å bli Pluss Kunde har vi jevnlig kontakt og vil følge opp for å påse at kommunikasjon, trygghet og tillit er på plass.
66 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page