top of page

Høstens første match?

I dag tidlig fikk vi den gledelige nyheten om at en av kundene våre trives såpass godt med han som hun har blitt introdusert til at hun ikke ønsker å bli introdusert til noen flere. De vil fokusere på hverandre og fortsette blikjentskapet som de har hatt de siste ukene.


Hva skjer for dem nå?

Det er ikke slik at vi slipper de helt fri, selv om de ikke vil bli introdusert til noen flere. Vi vil følge med i prosessen og bistå hvis det er noe de trenger veileding rundt,. Det er ofte i denne fasen det kan oppstå følelser man kanskje ikke har kjent på tidligere eller på en stund som kan vekke usikkerhet og frykt. Man er enormt sårbar i den første datingfasen og det er så utrolig viktig å ikke ta lett på alt det som skjer med kropp og sinn.


Gode tilbakemeldinger fra introduksjonenene i høst.


Tilbakemeldingene fra introduksjonene vi har hatt denne høsten er veldig gode og det er flere som vil treffes i virkeligheten etter en introduksjon enn de som ikke vil det. Det er også flere "par" som nå skal gå på sin andre date denne og neste uke, så hvem vet kanskje blir det flere matcher i nær fremtid. Vi tror det skylden den høye kvaliteten vi har av mannlige kandidater. Det er noe vi er enormt stolte over og skal fortsette å hige etter. Fortsatt stor manko med kvalitetsmenn i alderen 60 pluss, så kjenner du noen som har lyst til å kjenne hjertet hoppe igjen, tips dem om oss.

102 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page