top of page

Gratulerer Inger og Rune!

Samtidig som jeg sender en mail til medlemmene om vår nye rekrutterer, så tikker det inn en "det ble match" mail fra en av kundene våre. Inger og Rune ble introdusert til hverandre forrige Onsdag, hadde sin første date på Lørdag og bestemte seg der og da også for å tilbringe tid sammen på Søndag. I går hadde de laget mat sammen etter jobb og bestemte seg for at dette vil de fortsette å gjøre. Jeg har stilt de noen spørsmål og her får du innblikk i hva de tenker nå i denne tidlige fasen de er i:

Hva fikk dere til å registrere dere hos MatchMe?


Inger: Jeg ble tipset av en venninne som hadde blitt fortalt om tjenesten av noen hun kjenner. Jeg tenkte at det kan være en god løsning for meg. Datingsidene har ikke fungert for meg.


Rune: Jeg ble kontaktet av deg Ane for en uke siden og tenkte hvorfor ikke. Jeg har ikke tenkt så mye på det å lete etter en kjæreste, men når jeg hørte litt om konseptet og du solgte inn Inger til meg måtte jeg jo sjekke dette ut.


Hva tror dere er grunnen til at dere falt så raskt for hverandre?


Inger: Jeg følte meg trygg på at han var den han ustrålte og utgav seg å være. Selv om jeg visste at du ikke kjente han godt, var jeg trygg på at du hadde stilt gode spørsmål og gravd litt i hvordan han var som menneske. Da var det tryggere for meg å gi meg selv lov til å håpe og føle.


Rune: Jeg synes du stilte gode spørsmål på møtet vi hadde og stolte på at du visste vi passet sammen på det grunnleggende. Når jeg så henne på vår introduksjon falt jeg pladask for smilet og øynene hennes. Det ble bare enda bedre i virkeligheten og jeg kjente at denne kvinnen vil jeg tilbringe så mye tid med som mulig.


Vil dere anbefale tjenesten vår til andre single?


Inger: Ja det er verdt hver eneste krone. Hadde det ikke gått på disse 3 månedene hadde jeg oppgradert til et årlig eller evig kunde medlemskap. For dette har jeg troen på.


Rune: Å kunne bli introdusert til slike flotte kvinner uten å måtte investere noe selv er definitivt bra, men jeg ville betalt for å bli introdusert via deg, hvis jeg måtte det.


Vi ønsker paret masse lykke til på reisen. 💕

109 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page