top of page
  • Forfatterens bildeAne Hagen

Gode tips før en introduksjon hos oss:

En ting som har blitt mer og mer synlig for meg som introduksjonsansvarlig hos MatchMe, er betydningen av innsatsen du legger i datingen og introduksjonen. De som forstår verdien av å bli introdusert til noen via oss og som utnytter konseptet, har fantastiske datingopplevelser. De som tenker at dette er som Tinder og behandler både konseptet og de som de møter deretter not so much. Gjennom denne artikkelen vil jeg dele noen tips og gode råd som jeg håper kan hjelpe deg. Les gjerne gjennom denne når du skal ha en introduksjon eller for å oppdatere deg litt og få noen tips før en date.
Hva er egentlig forskjellen?


Det er lett å bli værende i Tinder mentaliteten. Hvor man tenker at her er det single på løpende bånd som på Tinder bare av bedre kvalitet. Det er lett å tenke tja, nei, ikke helt min type, eller at utseende ikke tiltrakk etc og så droppe å se mer på det fordi noe bedre helt sikkert skal dukke opp. Samtidig er det slik at hver og en som vi introduserer allerede innehar det lille ekstra som 90% av de single på Tinder ikke innehar. Vi har skapt dette konseptet for å tilby single i 10% kategorien å lettere kunne møtes. De slipper å gå på masse dater for å finne noen de matcher med, men kan hoppe rett på dette med kjemi og følelser når de blir intrdusert til noen. Møter du noen via oss møter du noen som innehar alt det som må til for å kunne utvikle en positiv og sunn langvarig relasjon. I den settingen og med den relasjonstypen som man ønsker.


Pr i dag 27/9 2023 er det 145 godkjente medlemmer hos oss. Alle disse har det lille ekstra. det er per i dag flere menn enn det er kvinnelige kunder. Dette fordi vi ønsker å ha menn klare når vi får inn nye kunder, samtidig som vi også hele tiden får inn nye menn på grunn av kvinnene som vi headhunter menn til. Våre digitale introduksjoner er både vår måte for kunder og kandidater å bli kjent, men også vår måte å bli kjent med kundene og kandidatene våre. Det som er viktig å påpeke er at alle introduksjoner potensielt kan være et første møte mellom to mennesker som sammen kan skape en fantastisk relasjon. Derfor er også hver introduksjon viktig å sette pris på og utnytte til det fulle.

Innsatsen under en introduksjon teller masse!


De siste ukene har vi hatt introduksjonsrekord her inne. I forrige uke hadde vi 12 introduksjoner, denne uken er det 8 og neste uke er det frem til nå planlagt 9. Normalt sett har vi hatt en introduksjon hver uke eller annen hver uke, så dette er virkelig en ny normalitet for oss, som vi selvfølgelig er glade for. Dette hjelper oss også å se mer av hva som har betydning under introduksjonenen for at den skal bli velykket.


Det jeg ser, nå som vi har mange flere introduksjoner er:

  • De som steller seg, passer på hvordan kamera er, og har jobbet med å ha en positiv energi som er åpen og entusiastisk på en introduksjon, alltid blir bedt ut etterpå.

  • Det er svært sjeldent at jeg må overtale den andre parten eller begge partner når begge føler at den andre var positiv og engasjerende i dette første korte møte.

Altså utseende teller, og våre digitale introduskjoner er lagt opp for å gi begge partner en smakebit av hvordan en person er, og for å kjenne på tiltrekning. Men det jeg ser er at utseende har mindre betydning enn energien i møtet. Det å like det man ser er viktig, men for oss og meg spesielt har det blitt veldig tydelig at energien man har med seg inn i introduksjonen er enda viktigere.


Noen har kanskje hørt at det å være laidback er bra. Man skal være kuul og avslappet. Det vi ser er at engasjement og positiv innstilling er mye viktigere. Skal du derfor ha en introduksjon er dette viktig å huske på!


Gode tips:


Dropp intervjuet.

Du trenger ikke spørre om hva personen jobber med eller hvor personen bor. Ei heller om de har barn eller alle de andre tingene man vanligvis spør om. Spør heller om hvordan uken har vært sålangt og om hvordan livet er for tiden. Gå rett inn på det å bli kjent med menneske som er forran deg.


  • Hva liker personen og hva liker personen ikke når det kommer til ferier og sosiale settinger?

  • Hvor er drømmeferien til personen eller hvilken plass er den fineste plassen personen har vært på?

  • Hvis man skulle valgt en ting som man kunne endret i verden hva skulle det være?


Ha fokus på å skape hyggelige følelser hos den andre parten.

Du skal selvfølgelig fokusere på dine behov og dine ønsker når du møter noen, men det er utrolig viktig i en datingsetting at ditt fokus er at den andre skal føle seg vel. At du prøver å få den andre til å føle seg bra og ha det hyggelig.

  • Ikke snakk om deg selv utenom når du svarer på spørsmål.

  • Vær kost å presis i svarene dine og få samtalen så raskt som mulig over til den andre personen. Gjerne ved å stille et spørsmål.

  • Når den andre snakker tenk ut et oppfølgingspørsmål istedenfor å tenke på hva du kan si om deg selv.

Gjør en ekstra innsats på daten.

De parene jeg har vært med på å skape som har blitt langvarige har blitt det fordi det har blitt lagt inn en ekstra innsats på en eller flere av datene. Det har vært lagt opp til aktiviter, miniturer, opplevelser utenom det vanlige. Noe som gjør det hele til en minnerik dag/ettermiddag/kveld/helg.

Det er mange som sier at du ikke kan oppleve det som man ser på film, i den virkelige verden, men jeg vet, fordi jeg har vært øyevitne til det så mange ganger at det virkelig er mulig. Men du må være åpen for deg og du må gjøre den ekstra innsatsen som må til for å gjøre det hele til en virkeligheten.132 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page