top of page
  • Forfatterens bildeAne Hagen

Forskjellen på Introduksjonskunde og MatchMe kunde.

Oppdatert: 11. nov.

Mange har spurt oss om forskjellen på disse to betalende medlemskapene så vi vil her prøve å forklare litt bedre hva som er forskjellen og hvorfor det fortsatt vil lønne seg for de aller fleste kvinner å bli MatchMe Kunde fremfor Introduksjonskunde. Pakkene våre er satt sammen for at du skal spare penger over tid og få størst mulig utbytte av tjenesten vår. Alle våre pakker inkluderer Introduksjonsmedlemskap i en viss tid i tillegg til Matchmakingprofil, headhunting og oppfølging.
Introduksjonskunde uten Matchmakingprofil:


Som Introduksjonskunde uten matchmakingprofil blir du kun introdusert til de mennene i systemet vårt som har registrert seg selv og som har sagt ja til å treffe noen vi ikke har så god kjenskap til.


I vårt kandidatskjema fyller nemlig mennene og de lesbiske kvinnene ut følgende:

Introduksjonskunde med Matchmakingprofil:


Som Introduksjonskunde med Matchmakingprofil blir du introdusert til alle mennene som har registrert seg selv. Du blir ikke introdusert til mennene som vi har headhuntet til andre kvinner uten at du selv betaler for headhunting.


MatchMe Start eller MatchMe Smart Kunde:


Som nåværende Start eller Smart kunde blir du introdusert til alle mennene vi hari systemet fra før, mennene som vi får inn, og mennene som headhuntes av oss ikke bare til deg (hvis du har et aktivt headhuntingmedlemskap) men også til andre. Du blir prioritert fremfor Introduksjonskundene, også de som har Matchmakingprofil.


Tidligere MatchMe Start eller Smart (tidligere het dette Basis) kunde:


Som tidligere MatchMe Start eller Smart kunde vil du kunne bli introdusert til alle mennene som registrerer seg, og mennene som headhuntes av oss. Vi gir deg beskjed når vi har en match og så er det opp til deg om du vil skaffe deg et aktivt introduksjonsmedlemskap for å bli introdusert eller ikke.


MatchMe Pluss Kunde:


Som MatchMe Pluss Kunde er du for alltid vår første prioritet så lenge du ønsker det, og du vil ikke måtte ha et aktiv Introduksjonsmedlemskap for å bli matchet av oss. Ditt medlemskap er evig og dermed aktivt så lenge du ønsker det. Det er også derfor den pakken er den som lønner seg mest, selv om det kan virke som det dyreste ved første øyekast.67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page