top of page

Få en måned med introduksjoner helt gratis!

Vi har endelig lansert vårt verveprogram og gir alle fantastiske kvinner der ute mulighet til å bli introdusert til våre fantastiske menn helt gratis i en måned. Dette er ypperlig for deg som er medlem men som ikke enda har investert i et medlemskap hos oss.

Som du kanskje ser har vi gjort noen endringer på medlemskapene våre. Dette har vi gjort for å gjøre det enklere å forstå hvordan vi jobber og verdien av den jobben vi gjør. Vi har også kuttet ut mellomleddet KANDIDAT og INTERESSENT fordi det var veldig forvirrende for nye registrerte. Registrerer du deg hos oss er du nå medlem automatisk og blir lagt i kategorien interessent eller kandidat ut i fra ditt kjønn på registreringskjema du får link til i velkomstmailene.


Vi er en side som heier litt ekstra på fantastiske kvinner.


Det er ikke til å legge skjul på at vi heier litt ekstra på kvinner. Det er også kvinnene som må betale for å bli introdusert via oss. Derfor har vi nå laget vår verveprogram slik at alle kvinner som vil kan teste ut vår tjeneste helt gratis.


Det beste av alt er at du kan gjøre denne reisen sammen med en veninne som også får testet en måned gratis hos oss ved at hun lar seg verve av deg.

Er du allerede registrert hos oss med et betalende medlemskap vil vi forlenge Introduksjonsmedlemskapet ditt med en måned for hver veninne du verver (hvis det er introduksjonsmedlemskap du har) . Hvis du har en START, SMART, eller PLUSS pakke hos oss vil vi gi deg et gavekort som du kan benytte til det du selv måtte ønske.


Har du noen spørsmål ta kontakt med oss via hei@matchme.no

64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page