top of page

Er det virkelig slik at MatchMe er en GRATIS datingtjeneste for menn?

Mange menn blir overrasket når de hører at vår datingtjeneste er gratis for menn. Menn er vant til å måtte betale for å kontakte kvinner eller for å kunne se kvinnelige profiler, så vi forstår selvfølgelig skepsisen.
Poenget med vår tjeneste er at vi vil belønne menn som har det bra med seg selv og livet de lever. Menn som står for den de er og hva de ønsker seg. Vi ønsker å gi noe tilbake til den jobben mange menn har gjort med seg selv for å bli en slik kvalitetsmann som våre kunder ser etter.


Det handler ikke om å være rik, eller høy mørk og kjekk. Det handler heller ikke om sosial status og høy attraktivitet på datingmarkedet. Det handler om et godt hjerte, en ærlighet om hvem man er og hva man ønsker seg.

Ja vi har selvfølgelig kunder som ønsker seg den høye mørke kjekke mannen. Kvinner som bestiler headhunting via oss for å få tak i de mennene som kanskje er vanskelig å finne på egenhånd.


Men de fleste av kvinnene som kontakter oss er ute etter en fin mann som får henne til å le og føle seg vel. Hverken mer eller mindre.


Vi ønsker å være alternative til datingsidene og andre datingtjenester som tar i mot alt mulig rart. Derfor har vi også en liten database hvor vi kjenner til alle som er registrert hos oss før vi introduserer dem til noen. For oss er det ikke bare kundene som blir tatt vare på men også kanddiatene. Begge er like viktig for oss og begge MÅ ha det bra med seg selv. Har en kunde feil tanke om seg selv, eller vi merker at hun ikke har det bra med seg selv eller livet hun lever så vil vi stoppe medlemskapet hennes og stoppe å jobbe for henne.


En relasjon blir bra når menneskene i relasjonen har det bra. Med seg selv og med partneren sin. Det er det viktigste prinsippet vi har.

Har du noen sprøsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på hei@matchme.no så skal vi videreføre spørsmålet ditt til den personen som best kan hjelpe deg.


PS: Det er også gratis for deg som er lesbisk. Vi har lesbiske kvinner vi jobber for som vi kan matche deg til hvis vi ser at dere har de samme ønskene for en relasjon.

122 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page