top of page

Dette er lurt når du er medlem hos oss!

Vi opplever at veldig mange av våre medlemmer ikke mottar mail fra oss. Eller de mottar mail, men de ser den ikke fordi den havner i spam mappen. Forrige uke var det flere tilfeller hvor medlemmer hadde funnet gamle mailer og kontaktet oss med håp om at matchen vi hadde sendt dem fortsatt var tilgjenngelig. Derfor lager vi nå en bloggpost på dette som vi håper når frem slik at dere kan sjekke spam mappen deres.

Mennene vi får inn fyker raskt ut igjen!


Våre menn er headhuntet av oss. De er funnet via våre rekrutterere som igjen har funnet frem til de via sitt eget nettverk eller andre i nettverket sitt. Dette er menn som vi headhunter til spesifikke kunder, men som hvis det ikke er en match med kunden vi har hentet de til kan matches med andre medlemmer.


Mange av disse mennene er ikke på datingsider. De er opptatt med å leve livet sitt slik som vi vet at mange av dere som er medlemmer og kunder hos oss også er. Det betyr at du ved å være registrert hos oss kan bli introdusert til en mann som du mest sannsynlig aldri ville ha komme i kontakt med uten oss som mellomledd. Derfor er det så dumt hvis du går glipp av en match.


Dette anbefaler vi at du gjør:


Vi anbefaler at du sjekker spam mappen din først og fremst. Så anbefaler vi at du godkjenner mailadressene hei@matchme.no helena@matchme.no og ane@matchme.no i ditt mailsystem slik at du ikke går glipp av viktig mail fra oss. Rekruttererne er kontaktpersonenen til kandidatene våre så de vil du ikke få mail fra. Vi er alltid mellomleddet.


Håper dette hjalp og at du ikke har gått glipp av din match :)

57 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page